Libnet.ro
UNICEF

11:30

Charles Michel: Uniunea Europeana este inconjurata de un arc de instabilitate

Adevărul Adevărul,
Charles Michel: Uniunea Europeana este inconjurata de un arc de instabilitate

Brexitul face parte dintr-un arc de instabilitate care inconjoara Uniunea Europeana, a declarat luni presedintele Consiliului European, Charles Michel, care plaseaza decizia britanicilor de a iesi din blocul comunitar in aceeasi categorie cu amenintarile provenind din Turcia, Rusia, Libia sau Siria, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

PRESEDINTELE CONSILIULUI EUROPEAN: Brexit-ul reprezinta un arc de instabilitate pentru Europa

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana este parte a unui arc de instabilitate pentru UE, a afirmat luni presedintele Consiliului European, Charles Michel, referindu-se la Brexit ca si la amenintarile constituite de Turcia, Rusia, Libia si Siria, transmite Reuters.

Noi reguli pentru vamile din Uniunea Europeana, stabilite de CE

Astazi, 28 septembrie, Comisia Europeana a lansat un nou plan de actiune privind uniunea vamala, care contine o serie de masuri menite sa creeze conditiile pentru ca vamile UE sa fie mai functionale, mai inovatoare si mai eficiente in urmatorii patru ani.

Micile firme primesc 550 milioane de euro de la Uniunea Europeana

Comisia Europeana a anuntat luni ca a aprobat modificarea programului operational Competitivitate in Romania, prin redirectionarea unei finantari de 550 de milioane de euro din Fondul de coeziune pentru a acorda sprijin financiar unui numar de peste 120. 000 de IMM-uri si unor initiative de digitalizare si educatie electronica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )