Libnet.ro
UNICEF

16:45

PRESEDINTELE CONSILIULUI EUROPEAN: Brexit-ul reprezinta un arc de instabilitate pentru Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PRESEDINTELE CONSILIULUI EUROPEAN: Brexit-ul reprezinta un arc de instabilitate pentru Europa

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana este parte a unui arc de instabilitate pentru UE, a afirmat luni presedintele Consiliului European, Charles Michel, referindu-se la Brexit ca si la amenintarile constituite de Turcia, Rusia, Libia si Siria, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Charles Michel: Uniunea Europeana este inconjurata de un arc de instabilitate

Brexitul face parte dintr-un arc de instabilitate care inconjoara Uniunea Europeana, a declarat luni presedintele Consiliului European, Charles Michel, care plaseaza decizia britanicilor de a iesi din blocul comunitar in aceeasi categorie cu amenintarile provenind din Turcia, Rusia, Libia sau Siria, relateaza Reuters.

DEPUTATUL IONEL PALAR: in foarte multe sectii de votare se incearca fraudarea pentru presedintele Consiliului Judetean Bacau

Deputatul Ionel Palar, care candideaza din partea PNL pentru presedintia Consiliului Judetean Bacau, sustine ca in judetul Bacau se incearca fraudarea votului pentru presedintele Consiliului Judetean, afirmand ca se dau doua buletine de vot pentru CJ, dar nu se dau buletine pentru alegerea presedintelui CJ. Cer in acest moment suspendarea procesului de alegeri si renumararea tuturor buletinelor, pentru ca avem doua sectii in Bacau dovedite pana acum, doua sectii in Buhusi, o sectie la Preluci-Agas, si in acest moment incep sa curga informatiile de la colegii mei ca acest lucru se intampla aproape peste tot in judet, spune Palar, conform news. ro.

Infectat cu coronavirus, presedintele Consiliului Judetean Timis nu poate vota. Nimeni nu vrea sa ii duca urna mobila

Presedintele Consiliului Judetean Timis, candidat pentru un nou mandat si aflat in izolare la domiciliu dupa ce a fost depistat cu COVID-19 nu poate vota pentru pentru ca membri sectiei de votare de care apartine refuza sa ii duca urna mobila.

Presedintele Consiliului Judetean Timis are coronavirus

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, care candideaza pentru un nou mandat, a fost d.

Presedintele Consiliului Concurentei: Au existat discutii pentru unirea TAROM si Blue Air pe vremea guvernului Dancila Comisia Europeana e mai putin generoasa cu aprobarile de ajutoare din cauza actiunilor la CJUE

Presedintele Consiliului Concurentei a precizat, vineri, in direct pe B1 TV, ca pe vremea guvernului Dancila au existat discutii privind unirea TAROM si Blue Air. Important este sa avem doua companii.

Presedintele Consiliului Judetean Timis, confirmat cu COVID-19

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, a anuntat,vineri seara, pe Facebook, ca este infectat cu Covid-19. Acesta sustine ca a respectat toate masurile impuse de pandemie. Calin.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )