Libnet.ro
UNICEF

00:07

Charlize Theron va juca in urmatorul film din seria Furios si iute

Adevărul Adevărul,
Charlize Theron va juca in urmatorul film din seria Furios si iute

Actrita sud-africana Charlize Theron 40 de ani) va juca in cel de-al optulea film din seria Furios si iute si, cel mai probabil, va interpreta un personaj negativ, potrivit The Independent. continuă pe Adevărul

Primul teaser pentru Rogue One, urmatorul film din universul Star Wars

In urma cu cateva ore, cei de la Disney au publicat primul trailer pentru Rogue One, primul spin-off al seriei Star Wars. Au trecut in jur de trei luni de la lansarea ultimului film din seria Star Wars, iar Disney deja a publicat un teaser al urmatorului film din universul creat de George Lucas. Se [].

Primul trailer pentru Rogue One, urmatorul film din universul Star Wars

In urma cu cateva ore, cei de la Disney au publicat primul trailer pentru Rogue One, primul spin-off al seriei Star Wars. UPDATE: intre timp, trailerul a fost lansat in mod oficial si il puteti vedea mai sus. Pe langa vehicule AT-AT Imperial Walkers), avem ocazia de a vedea X-Wing-uri, stormtrooper-i si Steaua Moritii. Felicity Jones [].

Charlize Theron, cel mai nou membru al familiei Fast and Furious

Charlize Theron va fi antagonistul viitoarei pelicule din seria Fast and Furious, care va fi lansata in 2017. Actrita de 40 de ani este cel mai nou membru al familiei Fast, iar despre rolul.

Charlize Theron sustine ca femeile frumoase nu primesc roluri importante

Actrita sud-africana Charlize Theron, in varsta de 40 de ani, a criticat industria cinematografica, dezvaluind ca este foarte greu pentru femeile frumoase sa obtina roluri principale.

Disney a lansat primul trailer pentru cel mai nou film din universul Star Wars (VIDEO)

Trailerul pentru noul film din franciza Star Wars a aparut si a fost incarcat pe internet, pe sapte aprilie. Acesta a fost vizualizat de peste 15 milioane de ori. Filmul se va numi Rogue One: A Star Wars.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )