Libnet.ro
UNICEF

01:05

Disney a lansat primul trailer pentru cel mai nou film din universul Star Wars (VIDEO)

B1 B1,
Disney a lansat primul trailer pentru cel mai nou film din universul Star Wars (VIDEO)

Trailerul pentru noul film din franciza Star Wars a aparut si a fost incarcat pe internet, pe sapte aprilie. Acesta a fost vizualizat de peste 15 milioane de ori. Filmul se va numi Rogue One: A Star Wars. continuă pe B1

Restrictii de circulatie pentru cel mai asteptat Derby de pe Arena Nationala: meciul Steaua-Dinamo

Cel mai asteptat meci de fotbal care se va disputa duminica pe Arena Nationala aduce si restrictii de circulatie. Derby-ul Steaua-Dinamo incepe la ora 21. 00, insa incepand cu ora 17, traficul in Bucuresti se va restrictiona progresiv, anunta Brigada de Politie Rutiera Bucuresti.

Primul trailer pentru Rogue One, urmatorul film din universul Star Wars

In urma cu cateva ore, cei de la Disney au publicat primul trailer pentru Rogue One, primul spin-off al seriei Star Wars. UPDATE: intre timp, trailerul a fost lansat in mod oficial si il puteti vedea mai sus. Pe langa vehicule AT-AT Imperial Walkers), avem ocazia de a vedea X-Wing-uri, stormtrooper-i si Steaua Moritii. Felicity Jones [].

A fost lansat primul trailer pentru noul film Star Wars: o noua eroina isi face aparitia VIDEO

Studiourile Lucas Film au lansat primul trailer al filmului Rogue One: A Star Wars Story, primul lungmetraj dintr-o noua serie inspirata din universul Star Wars, ce va avea premiera in luna decembrie a acestui an.

Primul teaser pentru Rogue One, urmatorul film din universul Star Wars

In urma cu cateva ore, cei de la Disney au publicat primul trailer pentru Rogue One, primul spin-off al seriei Star Wars. Au trecut in jur de trei luni de la lansarea ultimului film din seria Star Wars, iar Disney deja a publicat un teaser al urmatorului film din universul creat de George Lucas. Se [].

Tezyo, cel mai nou concept al grupului Otter, deschide un magazin cu o investitie de 75.000 de euro

Tezyo, concept de magazin al retailerului de incaltaminte Otter, deschide o noua locatie in Afi Palace Cotroceni in urma unei investitii de 75. 000 de euro. Magazinul are o suprafata de 166 metri patrati si sase angajati.

VIDEO. A aparut primul trailer al filmului Rogue One: A Star Wars Story

Walt Disney Pictures a publicat, joi, primul trailer al urmatorului film din saga Star Wars Rogue One: A Star Wars Story. Dupa cum arata clipul, povestea ia o turnura foarte diferita de cunoscuta saga reintinerita. Regizat de Gareth Edwards, filmul este primul care se rupe de la firul narativ original, urmand sa deschida calea unei serii de aventuri alternative la filmele principale din Star Wars.

HP a lansat Spectre, cel mai subtire laptop din piata

HP a anuntat marti laptop-ul Spectre, un ultraportabil cu ecran de 13,3 inci, 1,1 kg greutate si un pret ce porneste de la 1. 170 dolari. Modelul este cel mai subtire laptop din piata si poate fi comandat incepand cu 25 aprilie in SUA. HP reintra in zona laptop-urilor ultra-premium unde domina MacBook-urile. Preturile in Europa pornesc de l1 1. 199 euro, livrarile incep in iunie.

HP Spectre cel mai subtire laptop din lume nu e doar frumos

Indiferent daca sunteti sau nu fani ai sistemelor HP, noul HP Spectre, cu titlul de cel mai subtire laptop din lume, are toate sansele sa va uimeasca. Pentru foarte multi ani, cei de la HP au fost pe primul loc in materie de vanzari de sisteme. De curand insa, au fost depasiti de Lenovo, iar cu [].

Gigi Hadid si Zayn Malik, cel mai hot cuplu al momentului, pictorial incendiar in Vogue

Gigi Hadid si Zayn Malik sunt protagonistii unui pictorial incendiar in Vogue. Cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste din luna noiembrie a anului trecut. Dupa ce si-au oficializat relatia in primul videoclip solo al artistului, Pillow Talk, acum cei doi au acceptat sa fie fotografiati in cele mai intime momente in timpul unui weekend in Napoli.

Grecia a vandut chinezilor cel mai mare port al tarii pentru 368,5 milioane de euro

Grupul chinez de transport maritim Cosco a achizitionat, vineri, cel mai mare port al Greciei, Pireu, cu suma de 368,5 milioane de euro, continuandu-si, astfel, planurile de a construi un hub european de transport, transmite Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )