Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un chatbot juridic proiectul cstigator ntr-una dintre cele mai mari competitii de programare

Hotnews Hotnews,
 Un chatbot juridic proiectul cstigator ntr-una dintre cele mai mari competitii de programare

Proiectul castigator al Global Legal Hackathon 2019 de la Bucuresti propune un chatbot juridic de calatorii, accesibil inclusiv prin platforme de socializare precum Facebook Messenger. Solutia LAWra ofera raspunsuri juridice verificate la orice probleme intervin in timpul unei calatorii in strainatate, spre exemplu acte pierdute, probleme cu pasaportul, legi locale atipice. continuă pe Hotnews

Una dintre cele mai mari companii din tehnologie se extinde in Romania. Ce posturi sunt disponibile

Una dintre cele mai mari companii din tehnologie a anuntat ca isi extinde activitatea din Romania, urmand sa angajeze masiv pana in 2021. Recrutari se fac in toata lumea, in principal in Franta, dar si in Germania, Marea Britanie, Olanda,Australia, Asia de Sud-Est, India, SUA si Canada.

Unul dintre cele mai mari spitale private din tara, in vizorul anchetatorilor. Ar fi luat bani atat de la pacienti, cat si de la Casa de Asigurari

Unul din marile spitale private din tara, Sanador, a intrat din nou in vizorul anchetatorilor. Sunt suspiciuni ca in cazul a peste 200 de pacienti s-ar fi facut decontari duble. Cu alte cuvinte, clinica ar fi.

Veste-soc! A murit bateristul uneia dintre cele mai indragite formatii rock britanice

Fostul baterist al trupei The Cure, Andy Anderson, s-a stins din viata la varsta de 68 de ani, dupa o lupta grea cu cancerul. Vestea cea trista a fost anuntata de Laurence Tolhurst, membru.

Unul dintre cele mai lungi razboaie din perioada moderna, aproape de o rezolvare pasnica

Guvernul de la Seul considera ca este posibil ca liderul nord-coreean, Kim Jong Un, si presedintele american, Donald Trump, sa ajunga, in cadrul celui de-al doilea lor summit bilateral, la un acord politic.

HOROSCOP. Cele mai ghinioniste zodii in dragoste! Sunt ocolite de adevarata iubire

Cu totii vrem sa fim iubiti, dar exista nativi din unele zodii care ascund suferinte mari, varsa lacrimi amare Dragostea este una dintre cele mai mari fericiri in viata, insa cand vine vorba de.

Oscar 2019. Interpretarea melodiei Shallow de catre Lady Gaga si Bradley Cooper a fost unul dintre cele mai emotionante momente (VIDEO)

Lady Gaga si Bradley Cooper au oferit audientei de la Oscaruri unul dntre cele mai emotionate momente. Cei doi au cantat impreuna media Shallow , care a si castigat Oscarul pentru cea mai buna melodie.

Care sunt cele mai bune marci auto care-ti ofera cele mai fiabile masini

Care sunt cele mai bune marci auto? Este o intrebare pe care oricare dintre noi am gandit-o. Nimeni nu-ti va oferi un raspuns multumitor, mai ales ca sunt foarte multi producatori si.

VIDEO Cum arata autostrada intre Nadaselu - Campia Turzii. Ofera unele dintre cele mai spectaculoase imagini de pe autostrazile romanesti

Asociatia Pro Infrastructura a postat un clip cu portiunea de 62 de kilometri de autostrada montana care leaga Nadaselu de Campia Turzii.

VIDEO Cinci dintre cele mai rele femei. Cum a sfarsit o bucuresteanca seducatoare cu chip de inger, dupa ce a ucis cu mainile sale 35 de barbati

Istoria si literatura universala sunt pline de personaje sinistre, ucigasi, criminali sadici, oameni care au comandat uneori adevarate genocide. Multe femei au ramas in memoria posteritatii din cauza crimelor pe care le-au comis.

Cele mai sexy fotografii cu Jason Momoa

Jason Momoa, cel care i-a dat viata lui Khal Drogo in serialul Game of Thrones, reprezinta noua fantezie a femeilor de pretutindeni. Iata aici cele mai sexy fotografii cu indragitul actor! .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2137 seconds )