Libnet.ro
UNICEF

18:15

Chatbot-ul BT activ pe Facebook Messenger si Skype a furnizat, anul acesta, peste 200.000 de raspunsuri pentru clienti

Hotnews Hotnews,
 Chatbot-ul BT activ pe Facebook Messenger si Skype a furnizat, anul acesta, peste 200.000 de raspunsuri pentru clienti

Peste 200. 000 de raspunsuri la intrebari despre conturile, produsele si serviciile de la Banca Transilvania au fost oferite clientilor de robotul Livia, de la BT, un chatbot activ pe Facebook Messenger si Skype, in acest an. Cele mai solicitate informatii au fost despre soldul contului curent, rulajul pe card, IBAN, popriri si ratele aferente imprumuturilor BT. continuă pe Hotnews

Au venit berzele! Primul exemplar a fost observat anul acesta in Bucuresti

Au venit berzele! Primul exemplar de barza alba a fost observat anul acesta in Bucuresti, pe 7 martie, de ornitologul Sebi Bugariu de la Societatea Ornitologica Romana. Era deasupra Bucurestiului, se rotea peste un stol de pescarusi - asa am remarcat-o, a spus Sebi pe pagina de Facebook a SOR.

Promovarea BVB la piata emergenta - anul acesta, intr-un scenariu foarte optimist

Implementarea serviciilor Contrapartii Centrale - cel mai important proiect * Intentionam sa relansam piata de derivate in cel mai scurt timp Agentia de evaluare FTSE Russell ar putea, intr-un scenariu foarte optimist, sa promoveze piata noastra de capital la statutul de emergenta anul acesta, estimeaza Adrian Tanase, noul director general al Bursei de Valori Bucuresti, care a avut amabilitatea sa ne acorde un interviu, in exclusivitate, referitor la planurile sale la conducerea BVB. in cazul MSCI, nu cred ca se va intampla asta n. r. promovarea) mai devreme de 2020, ne-a spus Adrian Tanase, adaugand: Prima etapa, in ceea ce priveste MSCI, ar fi includerea intr-un watchlist n. r. lista de monitorizare), moment din care ar incepe numaratoarea inversa, la fel cum s-a intamplat in cazul FTSE care ne-a inclus pe lista de monitorizare in septembrie 2016. Adrian Tanase a mentionat ca implementarea serviciilor Contrapartii Centrale este cel mai important proiect, precizand ca intentioneaza relansarea pietei de derivate in cel mai scurt timp.

Bancnotele care vor iesi din circulatie anul acesta

Banca Centrala Europeana a anuntat ca va opri emiterea bancnotei de 500 de euro. Potrivit unui comunicat al bancii, cea mai mare bancnota euro va mai putea fi folosita doar anul aceasta. Aceasta este una.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )