Libnet.ro
UNICEF

15:30

Bancnotele care vor iesi din circulatie anul acesta

Antena3 Antena3,
Bancnotele care vor iesi din circulatie anul acesta

Banca Centrala Europeana a anuntat ca va opri emiterea bancnotei de 500 de euro. Potrivit unui comunicat al bancii, cea mai mare bancnota euro va mai putea fi folosita doar anul aceasta. Aceasta este una. continuă pe Antena3

S-a incercat sa se fure statueta Oscar anul acesta

Imediat dupa incheierea ceremoniei de decernare a premiilor Oscar, toata lumea buna se indreapta catre Balul Guvernatorului, after-party-ul oficial al galei. Nimeni nu se astepta ca intr-un asemenea loc sa se comita infractiuni si sa existe riscul unui furt. Ei bine, Frances McDormand, castigatoarea premiului Oscar pentru cea mai buna actrita, a fost aproape sa [] .

Anunt de ULTIMA ORA de la PMB. Capitala Romaniei va gazdui anul acesta Forumul Investitorilor Bucuresti-Chisinau

Primarul General al Municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, a avut miercuri o intrevedere cu vicepremierul Republicii Moldova pentru integrare europeana, Iurie Leanca, in cadrul vizitei pe care edilul-sef al.

Flanco a avut in 2017 afaceri record de aproape un miliard de lei, iar din ianuarie anul trecut si pana acum a inchis 16 magazine

Flanco a anuntat ca anul trecut cifra de afaceri a atins un record de 983 milioane lei, strategia companiei fiind una atipica, fiindca a inchis 16 magazine din ianuarie 2017 si pana in prezent, taierile fiind mai ales in mall-urile cu chirii mari. Anul trecut in total romanii au cumparat peste 3,6 milioane de smartphone-uri, 1,5 milioane de televizoare si 520. 000 de frigidere, arata datele prezentate de Flanco. Cifrele sunt pentru toata piata.

O noua zi de foc pentru PSD. incepe sedinta in care vor fi validate candidaturile pentru congresul de sambata

Comitetul Executiv al PSD trebuie sa valideze candidaturile depuse pentru functiile de presedinte executiv, secretar general si vicepresedinte. Tensiunile dintre tabere sunt din ce in ce mai evidente. Codrin.

Huawei lanseaza P20, P20 Pro si P20 Lite. Care vor fi preturile in Europa

Huawei ataca piata telefoanelor inteligente cu trei modele noi. P20, P20 Pro si P20 Lite vor concura cu iPhone X si Galaxy S9. Al treilea cel mai mare producator de mobile, dupa Samsung si Apple, Huawei va.

Programul Rabla 2018: ce oferte are Dacia pentru cei care vor o masina noua?

Programul Rabla 2018 isi va avea startul cat mai curand, asa ca trebuie sa stim ce putem cumpara. Fiecare dintre noi isi doreste o masina noua, iar cu ajutorul acestui program venit din spartea statului putem achizitiona un automobil sigur, cu garantie.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )