Libnet.ro
UNICEF

19:15

Chef Florin Dumitrescu, in culmea fericirii! Va deveni din nou tatic!

ADPM ADPM,
Chef Florin Dumitrescu, in culmea fericirii! Va deveni din nou tatic!

Chef Florin Dumitrescu, cunoscut drept cel mai dur jurat al unei emisiuni culinare, se pregateste sa devina pentru a doua oara tatic. Asta deoarece sotia lui, Cristina, este deja insarcinata in trei luni si jumatate. continuă pe ADPM

La Antena Stars, Chef Florin Dumitrescu recunoaste ca prima data cand i-a gatit mamei lui aceasta a izbucnit in plans: mama plangea si manca, manca si plangea

Chef Florin Dumitrescu, juratul de la Hells Kitchen Iadul Bucatarilor, trece sambata, de la ora 13. 00, Dincolo de aparente, la Antena Stars. Juratul povesteste ca la 18 ani a luat.

Florin Dumitrescu va fi tata din nou

Dupa ce anul trecut, in luna iunie, au devenit pentru prima oara parinti, Florin Dumitrescu si sotia sa vor retrai in curand aceleasi emotii: chef-ul de la Hells Kitchen Iadul Bucatarilor va fi din nou tata.

Teodor Melescanu: Romanii sunt profund dezbinati. Noul presedinte trebuie sa-i armonizeze din nou

Candidatul independent la prezidentiale Teodor Melescanu spune ca romanii sunt profund dezbinati, iar sarcina noului presedinte este sa-i armonizeze din nou si nu mearga pe aceeasi logica de.

Basescu spune din nou ca Ponta a fost ofiter acoperit SIE, dar nu arata dovezi

Victor Ponta a fost ofiter acoperit Serviciului de Informatii Externe in perioada 1997 - 2001, a declarat din nou, duminica, presedintele Traian Basescu, dupa ce a avut o intrevedere cu Elena Udrea intr-un.

Roma: Turistii pot vizita din nou Domus Aurea

Turistii pot vizita resedinta imparatului roman Nero, Domus Aurea, care a fost inchisa din 2005, pentru restaurare,informeaza AFP, potrivit Mediafax.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )