Libnet.ro
UNICEF

06:30

Florin Dumitrescu va fi tata din nou

Adevărul Adevărul,
Florin Dumitrescu va fi tata din nou

Dupa ce anul trecut, in luna iunie, au devenit pentru prima oara parinti, Florin Dumitrescu si sotia sa vor retrai in curand aceleasi emotii: chef-ul de la Hells Kitchen Iadul Bucatarilor va fi din nou tata. continuă pe Adevărul

Chef Florin Dumitrescu, in culmea fericirii! Va deveni din nou tatic!

Chef Florin Dumitrescu, cunoscut drept cel mai dur jurat al unei emisiuni culinare, se pregateste sa devina pentru a doua oara tatic. Asta deoarece sotia lui, Cristina, este deja insarcinata in trei luni si jumatate.

La Antena Stars, Chef Florin Dumitrescu recunoaste ca prima data cand i-a gatit mamei lui aceasta a izbucnit in plans: mama plangea si manca, manca si plangea

Chef Florin Dumitrescu, juratul de la Hells Kitchen Iadul Bucatarilor, trece sambata, de la ora 13. 00, Dincolo de aparente, la Antena Stars. Juratul povesteste ca la 18 ani a luat.

Basescu spune din nou ca Ponta a fost ofiter acoperit SIE, dar nu arata dovezi

Victor Ponta a fost ofiter acoperit Serviciului de Informatii Externe in perioada 1997 - 2001, a declarat din nou, duminica, presedintele Traian Basescu, dupa ce a avut o intrevedere cu Elena Udrea intr-un.

Teodor Melescanu: Romanii sunt profund dezbinati. Noul presedinte trebuie sa-i armonizeze din nou

Candidatul independent la prezidentiale Teodor Melescanu spune ca romanii sunt profund dezbinati, iar sarcina noului presedinte este sa-i armonizeze din nou si nu mearga pe aceeasi logica de.

Halep, din nou pe podiumul WTA

Simona Halep a revenit pe podiumul tenisului feminin. Halep a urcat un loc, pana pe trei, dupa finala Turneului Campioanelor de la Singapore. Romanca are 6. 292 de puncte.

Simona Halep, din nou pe locul 3 in clasamentul WTA

Simona Halep a revenit pe locul 3 in clasamentul WTA cu 6. 292 de puncte, dupa ce saptramana trecuta coborase pe pozitia a patra.

Roma: Turistii pot vizita din nou Domus Aurea

Turistii pot vizita resedinta imparatului roman Nero, Domus Aurea, care a fost inchisa din 2005, pentru restaurare,informeaza AFP, potrivit Mediafax.

Alerta la consulatul Ungariei din Istanbul, dupa primirea unor plicuri cu un praf suspect

Ancheta la consulatul Ungariei la Istanbul, care a primit, luni, scrisori continand un praf suspect. Plicurile fac parte din acelasi lot cu cele primite vineri de alte cinci consulate, spun autoritatile. Membri ai.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )