Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cheloo a recunoscut ca a consumat marijuana. Procurorii cer doi ani de inchisoare cu suspendare pentru cantaret

B1 B1,
Cheloo a recunoscut ca a consumat marijuana. Procurorii cer doi ani de inchisoare cu suspendare pentru cantaret

Cantaretul de muzica hip-hop Cheloo a recunoscut in fata procurorilor ca a consumat marijuana, dar a spus ca nu a vandut altcuiva. in urma acordului de recunoastere, procurorii au propus. continuă pe B1

Procurorii cer condamnarea lui Mircea Sandu si Dumitru Dragomir la pedepse cu executare orientate spre termenul maxim

Procurorii cer pedepse cu executare orientate spre maximum, respectiv cate 14 ani, pentru fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal FRF) Mircea Sandu si pentru fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Dumitru Dragomir, in dosarul dezafilierii Universitatii Craiova.

Copilul de doi ani din Floresti, disparut o saptamana in urma, a fost gasit inecat in raul Raut

La aproape o saptamana de la disparitie, copilul de doi ani din satul Bobulesti, raionul Floresti, a fost gasit marti, 16 mai. Cu toata ca initial a fost examinata versiunea rapirii, oamenii legi l-au gasit pe micut inecat in raul Raut, la o distanta de circa 10-15 kilometri de la locul unde era vazut ultima data.

Uniunea Salvati Romania, partidul care refuza sa aiba o ideologie. Nicusor Dan a fost reales presedinte pentru doi ani. Obiectivul noii conduceri a acestei formatiuni politice este acela de a nominaliza primul ministru in 2020

Participantii la Congresul Uniunii Salvati Romania USR) de la Cluj au ales noua conducere a partidului, care a primit un mandat de doi ani.

Cheloo, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare: Imaginea mea este deteriorata si groaznica, asa ca nu se poate schimba in rau

Artistul Cheloo, solistul trupei Parazitii, a fost audiat, miercuri, la Tribunalul Prahova, unde a semnat o declaratie prin care admite acordul de recunoastere a vinovatiei, incheiat cu DIICOT, intr-un dosar de trafic de droguri, informeaza Stirile Pro Prahova.

Cheloo de la Parazitii, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare

Tanara a murit la doi ani dupa ce s-a casatorit. Ce au descoperit politistii cand s-au uitat mai bine la pozele de la nunta ei

Cu cateva zile inainte de nunta, Ericai i-a fost pus un diagnostic grav. Fata suferea de o forma agresiva de limfom. A murit la varsta de 30 ani. Dave a devenit vaduv indurerat si constant.

Are numai doi ani, dar este deja specialist in jonglerii cu mingea - VIDEO

La 2 ani, Korbin Jackson, este deja expert in jongleriile cu mingea. in cel mai recent postat pe contul sau de Instagram, Korbin reuseste sa stinga lumanarea unui tort dupa o lovitura executata pe.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3322 seconds )