Libnet.ro
UNICEF

05:15

Chelsea, oferta de 45 de milioane de lire sterline sterline pentru Radamel Falcao

Hotnews Hotnews,
Chelsea, oferta de 45 de milioane de lire sterline sterline pentru Radamel Falcao

Chelsea a facut o oferta de 45 de milioane de lire sterline sterline pentru Radamel Falcao, atacantul celor de la Atletico Madrid, informeaza presa britanica. In varsta de 26 de ani, El Tigre Falcao este unul dintre cei mai doriti jucatori de pe Batranul Continent. continuă pe Hotnews

Marea Britanie va acorda 1 miliard de lire sterline pentru infiintarea unei banci de stat care sa ajute IMM-urile

Marea Britanie a anuntat ca va aloca un miliard de lire sterline pentru a crea o noua banca de stat care va avea rolul de a ajuta interprinderile sa se finanteze, transmite AFP. Noua banca va ajuta astfel.

Guvernul britanic aloca 1 miliard de lire sterline pentru crearea unei banci de stat care sa ajute intreprinderile

Guvernul britanic a anuntat astazi ca va aloca un miliard de lire sterline pentru crearea unei noi banci de stat care sa ajute intreprinderile sa se finanteze, informeaza AFP, conform surselor de presa.

Falcao, dorit cu disperare de Chelsea! Oferta pe care a facut-o clubul a ajuns la 45 de milioane de lire sterline

Radamel Falcao este foarte aproape sa ajunga pe Stamford Bridge. Chelsea a facut o oferta de 45 de milioane de lire sterline pentru atacantul columbian, scrie Daily Mail. in varsta de 26 de ani, Falcao,.

Chelsea ofera 45 de milioane pe Falcao

Chelsea Londra vrea sa-l achizitioneze pe atacantul columbian al formatiei Atletico Madrid, Radamel Falcao, patronul gruparii de pe Stamford Bridge, Roman Abramovici, dandu-si acordul pentru oferirea sumei de 45 de milioane de lire sterline in vederea achizitionarii jucatorului, anunta The Sun.

Ponta: Daca Diaconescu va plati cei 45 milioane euro, ii vom acorda ca imprumut de salvgardare

Suma de 45 de milioane pentru pachetul majoritar de actiuni la Oltchim, daca va fi platita de Dan Diaconescu, va putea fi acordata sub forma de imprumut de salvgardare pentru o perioada de cel mult sase luni, a.

Profit de 78,677 milioane lei estimat pentru Elcen Bucuresti, in 2012

Societatea Comerciala Electrocentrale Bucuresti are prevazut pentru 2012 un profit brut de 92,779 milioane lei, profitul contabil ramas dupa deducerea impozitului pe profit fiind stabilit la 78,677 milioane lei, cu 26,37% mai mic fata de cel din 2011, conform Bugetului de Venituri si Cheltuieli publicat in Monitorul Oficial.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )