Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cheta in doar 10 zile pentru Cumintenia pamantului

Adevărul Adevărul,
Cheta in doar 10 zile pentru Cumintenia pamantului

Avocatul Bogdan Grabowski, reprezentantul proprietarilor sculpturii lui Constantin Brancusi Cumintenia Pamantului, a subliniat, la Adevarul live, ca procesul de achizitie al operei lui Brancusi trebuie sa fie finalizat in 10 zile, pe 30 martie, nu pe 31 octombrie, cum a declarat ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu. continuă pe Adevărul

Business Report: Cine sunt romanii aflati la un pas sa ia 11 milioane de euro pentru Cumintenia Pamantului; Romania, tara din lumea a treia. Cupluri din Ucraina recruteaza de la noi mame-surogat pe care le platesc cu 12.000 euro; De ce au crescut preturi

Pionierii economiei sociale gasesc profitul unde nu te astepti. Ei cred ca fiecare individ conteaza si ca o lume mai buna este posibila. Este vorba despre. Bancile romanesti ar putea vinde credite neperformante de 3 miliarde de euro in 2016. KPMG apreciaza ca bancile romanesti vor vinde in 2016 credite.

De ce este considerata Cumintenia Pamantului una dintre cele mai mari opere artistice din istoria omenirii

Lucrarea Cumintenia pamantului a dat nastere de aprinse controverse chiar de la prezentarea ei. Cu toate acestea, marele filosof roman Constantin Noica o considera o lucrare geniala pentru omenire. Exegetii operei lui Brancusi proclama necesitatea unei campanii de informare, pentru a patrunde intr-o anumita masura in tainele artei lui Brancusi.

Cumintenia Pamantului. Casa de licitatie Artmark a renuntat la mandatul de reprezentare a familiei proprietare in negocierea cu statul

Casa de licitatie Artmark a anuntat ca a renuntat la reprezentarea familiei proprietare in negocierea cu statul, privind Cumintenia Pamantului. Reprezentantii firmei spun ca au pastrat discretia deoarece nu au dosrit sa puna presiune asupra familiei proprietare si membrilor comisiei de negociere.

Subscriu la Cumintenia pamantului

Stirea a venit de pe socializare: statul roman ia Cumintenia pamantului. Cu 11 milioane de euro, agreate de proprietari. 5 milioane da statul, 6 adunam noi, romanii patrioti. in lipsa unor surprize neplacute, solutia este foarte buna, aproape ideala. in primul rand, s-a ajuns la o intelegere, avem o solutie concreta, cu cifre rotunde.

O dieta veche de 53 de ani iti arata cum topesti 2,7 Kg in doar 2 zile

Dieta cu ou si vin este poate una dintre cele mai ciudate diete si dateaza inca din anul 1962. Dieta a aparut prima data in cartea Helenei Gurley Brown. Dieta scriitoarei spune ca poti slabi 2. 7 kg in doar.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )