Libnet.ro
UNICEF

14:15

Chichirau, dupa ce a fost jignita de Serban Nicolae: Hotii vor sa faca legea pentru ei. PSD-istii sunt socati ca cineva chiar li se opune. Ei considera ca Parlamentul e proprietatea lor (VIDEO)

B1 B1,
Chichirau, dupa ce a fost jignita de Serban Nicolae: Hotii vor sa faca legea pentru ei. PSD-istii sunt socati ca cineva chiar li se opune. Ei considera ca Parlamentul e proprietatea lor (VIDEO)

A fost scandal mare miercuri, in Camera Deputatilor, acolo unde au fost dezbatute legea privind statutul magistratilor si proiectul privind modificarea Legii ANI. Opozitia a acuzat nereguli grave in. continuă pe B1

Cosette Chichirau, despre jignirile lui Serban Nicolae: Nu ma poate jigni, nu are capacitatile nici morale, nici intelectuale sa ma jigneasca

Deputatul USR Cosette Chicirau a declarat, miercuri, dupa ce a avut un schimb dur de replici in plenul Camerei Deputatilor cu senatorul PSD Serban Nicolae, ca nu se simte jignita de cuvintele pe care i le-a adresat senatorul, spunand ca acesta nu are capacitatile morale si intelectuale necesare pentru a o insulta.

Cosette Chichirau, dupa schimbul de replici cu Serban Nicolae: Nu ma poate jigni, nu are capacitatile nici morale, nici intelectuale sa ma jigneasca

Un dialog halucinant a avut loc miercuri in plenul Camerei Deputatilor intre senatorul PSD Serban Nicolae si deputatul USR Cosette Chichirau. in acest context, Cosette Chichirau a povestit cum a.

Cum se hlizea Olguta cand Serban Nicolae o jignea pe deputata USR Cosette Chichirau (VIDEO)

Deputata USR Cosette Chichirau a fost jignita, miercuri, de social-democratul Serban Nicolae, chiar in plenul Camerei Deputatilor, acolo unde coalitia PSD-ALDE incerca sa treaca pe repede.

VIDEO Serban Nicolae (PSD) catre Cosette Chichirau (USR), care il facuse penal: Sunteti atat de proasta, este incredibil ce spuneti. Penala e mama care v-a facut asa nesimtita

Senatorul PSD Serban Nicolae i-a adresat cuvinte grele deputatei USR Cosette Chichirau, care a facut minute bune o transmisie live de la votul in plenul Camerei Deputatilor pe amendamentele la legile Justitiei: Sunteti atat de proasta, este incredibil ce spuneti, i-a spus Serban Nicolae lui Cosette Chichirau dupa ce aceasta l-a filmat in mod insistent si l-a facut penal si sofer al grupului infractional organizat.

Serban Nicolae, ironic dupa ce a jignit o deputata USR: Probabil ca electoratul a trimis-o in Parlament pe Chichirau sa ia 150 de milioane pe luna ca sa ma injure pe mine

Senatorul PSD Serban Nicolae nu regreta faptul ca a jignit-o pe deputata USR Cosette Chichirau, ba chiar a ironizat-o, declarand ca, probabil, electoratul a trimit-o in Parlament sa ia 150 de milioane.

Senatorul PSD Serban Nicolae, dupa scandalul cu deputata USR Cosette Chichirau: imi pare rau ca am rabufnit

Senatorul PSD Serban Nicolae a sustinut miercuri ca a avut o rabufnire fata de deputata USR Cosette Chichirau, lucru pentru care isi cere scuze fata de cei care l-au votat. imi pare rau.

Serban Nicolae: Probabil ca electoratul a trimis-o in Parlament pe doamna Chichirau sa ia 150 de milioane ca sa ma injure. imi cer scuze electoratului meu

Senatorul PSD Serban Nicolae a sustinut miercuri ca a avut o rabufnire fata de deputata USR Cosette Chichirau, lucru pentru care isi cere scuze fata de electoratul sau.

Serban Nicolae: Probabil ca electoratul a trimis-o in Parlament pe doamna Chichirau sa ia 150 de milioane pe luna ca sa ma injure pe mine. Imi cer scuze fata de electorat

Senatorul PSD Serban Nicolae a sustinut miercuri ca a avut o rabufnire fata de deputata USR Cosette Chichirau, lucru pentru care isi cere scuze fata de electoratul sau, relateaza News. ro.

Ludovic Orban: Daca PSD nu il da afara pe Serban Nicolae, isi asuma grobianismul, mojicia, agresivitatea si nesimtirea lui

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a scris miercuri pe Facebook ca, in cazul in care conducerea PSD nu il da afara din partid pe senatorul Serban Nicolae dupa jignirile aduse deputatei USR Cosette Chichirau, inseamna ca isi asuma public comportamentul deviant al acestuia, potrivit news. ro.

Orban: Daca PSD nu il da afara pe Serban Nicolae, isi asuma grobianismul, mojicia, agresivitatea si nesimtirea lui

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a scris miercuri pe Facebook ca, in cazul in care conducerea PSD nu il da afara din partid pe senatorul Serban NIcolae dupa jignirile aduse deputatei USR Cosette Chichirau, inseamna ca isi asuma public comportamentul deviant al acestuia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )