Libnet.ro
UNICEF

01:05

Chifu, despre alegerile din Republica Moldova: Va fi nevoie de multa rabdare si mult tutun pana la o majoritate coerenta

Adevărul Adevărul,
Chifu, despre alegerile din Republica Moldova: Va fi nevoie de multa rabdare si mult tutun pana la o majoritate coerenta

Presedintele Igor Dodon se afla la punctul sau de maximum in exercitarea puterii. Este intotdeauna cazul pentru un presedinte, dupa alegeri generale, cand fostul Parlament - si Presedintele Parlamentului aferent, numarul doi in stat a disparut, si cand revine constitutional Presedintelui sarcina de a desemna prim-ministrul. continuă pe Adevărul

METEO Cum va fi vremea, saptamana aceasta, in Republica Moldova

Serviciul Hidrometeorologic de Stat SHS) anunta ca in urmatoarele sapte zile vom avea temperaturi de primavara. incalzirea timpului se datoreaza unei mase de aer cald care vine dinspre Oceanul Atlantic si va traversa Republica Moldova.

Caz terifiant! Si-a ingropat copilul mort in gradina, dupa ce l-a nascut prematur

O femeie, in varsta de 36 de ani din Republica Moldova, si-a ingropat copilul in propria gradina. Femeia arfi nascut prematur un fat de 26 saptamani. Politia a stabilit ca in 1 martie,.

Pro-europenii ACUM din Republica Moldova au trimis un raport cu fraude electorale catre Curtea Constitutionala: `Alegerile nu au fost nici libere, nici corecte`

Blocul electoral pro-european ACUM a prezentat, marti, un raport, care cuprinde mai multe pretinse fraude electorale, despre care acestia sustin ca ar fi influentat intr-un mod decisiv alegerile parlamentare.

Crima oribila in Republica Moldova. O femeie si-a injunghiat sotul in inima chiar sub privirile fetitei lor

Un barbat de 40 de ani din Chisinau a decedat dupa ce sotia acestuia l-a injunghiat in inima. De fata la tragicul eveniment a fost si fetita de cinci ani a celor doi. Tragedia a avut loc, aseara,.

Dodon si-a facut public `Pachetul pentru Republica Moldova`! Presedintele pro-rus vrea parteneriate si cu Estul, si cu Vestul, dar nu mentioneaza relatia cu Romania

Presedintele Igor Dodon si-a facut public, marti, conceptul intitulat Pachet atotcuprinzator pentru Moldova, pe care l-a prezentat anterior la Conferinta de securitate de la Munchen si care a starnit.

Marturia medicului din Galati imbrancit violent pe holurile unui spital: in Republica Moldova, individul asta ar face 15 ani de puscarie VIDEO

Un medic ginecolog din Galati a fost atacat si lovit violent de un pacient, chiar pe holul spitalului in care lucra. Costache Botezatu a facut publica inregistrarea bataii primite pe contul sau de.

Locul opozitiei in balanta de putere dupa alegerile din Moldova

Blocul ACUM trebuie sa se decida, in primul rand, daca vrea sa influenteze procesul de guvernare sau deja a decis ca va detine rolul de opozitie in Parlament. Dificultatea unei asemenea decizii depinde la fel de succesul Democratilor de a stabili in cele din urma o coalitie impreuna cu Partidul lui Shor, cei trei alesi independenti si in mod neaparat minim 11 reprezentanti ai Socialistilor. Daca persista cel mai mic risc ca un asemenea scenariu sa prinda contur, atunci Blocul ACUM trebuie sa se pregateasca de alegeri anticipate sau de prelungirea fortata a guvernarii actuale.

Ilie Nastase, despre alegerile europarlamentare: Eu, daca o sa ma duc, o sa reprezint Romania, nu UNPR

Ilie Nastase si Anghel Iordanescu intra din nou in politica. Cei doi candideaza la alegerile parlamentare din luna mai. Anghel Iordanescu a fost senator de Ilfov, timp de patru ani, in perioada.

Procurorul general al SUA nu se va recuza din ancheta privind amestecul Rusiei in alegerile din 2016

Procurorul general al SUA, William Barr, nu se va recuza de la supravegherea anchetei privind amestecul rusesc in alegerile din 2016 si a posibilelor legaturi dintre Donald Trump si Moscova, a declarat luni purtatoarea de cuvant al Departamentului de Justitie, relateaza Reuters, potrivit Mediafax.

BOMBA ANULUI la PRO TV! Cabral Ibacka a vorbit, iN PREMIERA, despre RETRAGEREA din TELEVIZIUNE

Celebrul Cabral Ibacka a vorbit recent intr-un interviu despre priblemele de sanatate si despre modul cum ii afecteaza activitatea in televiziune. N-au legatura cu filmarile pentru ca la mine a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )