Libnet.ro
UNICEF

10:00

China, cel mai mare numar de cazuri de coronavirus in ultimele trei saptamani

Antena3 Antena3,
China, cel mai mare numar de cazuri de coronavirus in ultimele trei saptamani

China a raportat cea mai mare crestere a cazurilor de coronavirus din ultimele trei saptamani, cu 16 noi cazuri inregistrate la 31 mai, in timp ce numarul asa-numitelor cazuri importate a crescut in sud-vestul provinciei Sichuan. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii confirma noi masuri de relaxare din 15 iunie: Este cel mai mic numar de cazuri noi pe 24 de ore de la inceputul pandemiei

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat ca Romania a inregistrat duminica cel mai mic numar de cazuri de imbolnavire cu Covid-19,dar si cel mai scazut numar de cazuri in terapie intensiva. Nelu Tataru apreciaza ca suntem pe o panta descendenta a imbolnavirilor.

Tataru, la Digi24: Suntem pe panta descendenta. Avem cel mai mic numar de cazuri noi pe 24 de ore de la inceputul pandemiei

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat la Digi24 ca ultimele informari privind evolutia cazurilor de infectare cu coronavirus in Romania arata o panta descendenta.

VIDEOCONFERINTA BURSA ANTREPRENORIAT FARA GEN TANASE STAMULE, CONSILIER DE STAT: Cel mai mare risc al crizei - lipsa increderii consumatorului

Cel mai mare risc al crizei actuale, generate de pandemia de coronavirus, nu este cel financiar, ci al lipsei de incredere a consumatorului, potrivit domnului Tanase Stamule, consilier de stat pe economie in cadrul Cancelariei Prim-Ministrului.

Zbor inaugural pentru cel mai mare avion electric de transport persoane!

Cel mai mare avion propulsat in totalitate de energie electrica a efectuat zborul inaugural, iar ast.

Cel mai mare avion comercial electric din lume a efectuat zborul sau inaugural in aceasta saptamana, in Statele Unite

Cel mai mare avion comercial in totalitate electric a finalizat in aceasta saptamana zborul su inaugural, in Sttele Unite, relateza Reuters.

Financial Times: Fondul Suveran al Arabiei Saudite vrea sa devina investitorul cu cel mai mare impact global

Fondul Suveran de Investitii al Arabiei Saudite PIF), in valoare de 325 de miliarde de dolari, planuieste sa devina investitorul cu cel mai mare impact asupra economiei globale, scrie Financial Times.

Cel mai mare targ agricol, organizat anual la Fundulea, se muta online

Pentru ca situatia actuala nu permite organizarea celui mai mare targ agricol in aer liber, AgriPlanta - RomAgroTec se muta in online, pentru prima data.

Coronavirus in Romania: 124 de noi cazuri de imbolnavire, cel mai mic numar raportat din ultimele aproape doua luni

Pana duminica, pe teritoriul Romaniei au fost confirmate 19. 257 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID 19, cu 124 de cazuri noi. Este cel mai mic numar de cazuri raportat in ultimele doua luni. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 13. 256 au fost declarate vindecate si externate. La ATI, in acest moment, sunt internati 160 de pacienti.

VIDEO Zbor inaugural al celui mai mare avion comercial complet electric

Cel mai mare avion comercial complet electric a efectuat zilele trecute zborul inaugural, fiind cel mai recent exemplu din industria aeronautica al unei forme de transport cu zero emisii, relateaza CNBC.

Brazilia a inregistrat un nou varf al contaminarilor cu noul coronavirus. Cel mai mare oras al Americii de Sud iese din izolare

Brazilia a inregistrat un nou varf al contaminarilor cu noul coronavirus n ultimele 24 de ore, in timp ce Sao Paulo, cel mai populat oras din America de Sud si centrul financiar al tarii, iese din izolarea impusa de criza sanitara provocata de Covid-19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )