Libnet.ro
UNICEF

23:15

China, data in judecata in Statele Unite din cauza pandemiei de coronavirus. Discutie telefonica intre Xi Jinping si Donald Trump

Adevărul Adevărul,
China, data in judecata in Statele Unite din cauza pandemiei de coronavirus. Discutie telefonica intre Xi Jinping si Donald Trump

Doua cabinete de avocatura din Statele Unite au depus o plangere impotriva statului chinez in legatura cu actuala pandemie de coronavirus, cerandu-i sa plateasca pentru pagubele provocate contribuabililor si oamenilor de afaceri americani. continuă pe Adevărul

AGENTIE ONU: Zeci de milioane de oameni risca sa isi piarda locurile de munca din cauza pandemiei de coronavirus

Zeci de milioane de oameni risca sa isi piarda locurile de munca din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit unei analize a Organizatiei Internationale a Muncii OIM), o agentie a ONU, care se asteapta ca numarul acestora sa fie peste cele 25 de milioane de persoane prevazute intr-o estimare facuta in urma cu doar doua zile, transmite Reuters.

Parlamentul britanic, inchis din cauza pandemiei noului coronavirus

Parlamentul britanic se pregateste sa fie inchis miercuri, pe o perioada de o luna , iar deputatii sunt trimisi acasa cu o saptamana mai devreme in vacanta de Paste, din cauza pandemiei noului coronavirus.

Toate marile evenimente anulate din cauza pandemiei Coronavirus

Pandemia de Coronavius a dus la amanarea sau anularea unor evenimente importante, fie ca este vorba despre festivaluri, gale de premiere sau competitii sportive. Iata aici lista completa! .

Jocurile Olimpice de la Tokyo, amanate cu un an, din cauza pandemiei

Comitetul International Olimpic a confirmat, marti, printr-un comunicat publicat pe site-ul sau oficial, amanarea cu un an a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, din cauza pandemiei de coronavirus, la finalul unor discutii intre presedintele CIO si premierul Japoniei.

Jocurile Olimpice de la Tokyo vor fi mutate in vara anului 2021, din cauza pandemiei de coronavirus

Jocurilor Olimpice de la Tokyo vor fi mutate in vara anului 2021, din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia a fost luata in urma unei sedinte telefonice intre premierul japonez Shinzo Abe si presedintele Comitetului International Olimpic.

Jumatate de milion de persoane din New York isi vor pierde slujebele din cauza pandemiei de coronavirus, estimeaza primarul Bill de Balsio

Primarul New York City estimeaza ca cel putin o jumatate de new-yorkezi isi vor pierde locurile din cauza pandemiei de coronavirus, care a obligat autoritatile sa inchisa scoli si sa intrerupa.

AGENTIILE DE PRESA: Franta isi retrage trupele din Irak, din cauza pandemiei noului coronavirus

Franta isi retrage trupele din Irak, unde acestea participa la misiuni de formare, a anuntat Statul Major francez, din cauza pandemiei noului coronavirus, care ii afecteaza una dintre operatiunile externe, relateaza AFP.

ONU: Zeci de milioane de oameni risca sa fie concediati din cauza pandemiei

Zeci de milioane de oameni risca sa fie concediate din cauza pandemiei , potrivit unei analize a Organizatiei Internationale a Muncii OIM), o agentie a ONU, intr-o estimare facuta recent, transmite Reuters.

Imaginile care arata prabusirea traficului aerian in Europa din cauza pandemiei de coronavirus

Pandemia de coronavirus si-a pus puternic amprenta asupra declinului transportului aerian din Europa, asa cum rezulta din imaginile publicate de Eurocontrol care arata o reducere severa a circulatiei avioanelor.

Primarul New York-ului: Cel putin o jumatate de milion de persoane din oras isi vor pierde slujbele din cauza pandemiei de coronavirus

Primarul din New York City, Bill de Blasio, a declarat joi ca, potrivit estimarilor preliminare, cel putin o jumatate de milion de new-yorkezi si-au pierdut sau isi vor pierde locurile de munca din cauza pandemiei de coronavirus, care a obligat autoritatile sa impuna oprirea activitatilor economice si inchiderea scolilor la nivelul statului, transmite CNBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )