Libnet.ro
UNICEF

18:30

Jocurile Olimpice de la Tokyo, amanate cu un an, din cauza pandemiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Jocurile Olimpice de la Tokyo, amanate cu un an, din cauza pandemiei

Comitetul International Olimpic a confirmat, marti, printr-un comunicat publicat pe site-ul sau oficial, amanarea cu un an a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, din cauza pandemiei de coronavirus, la finalul unor discutii intre presedintele CIO si premierul Japoniei. continuă pe Ziarul Bursa

OFICIAL: Jocurile Olimpice de la Tokyo, amanate din cauza pandemiei de coronavirus

Shinzo Abe, primul ministru al Japoniei, si Thomas Bach, seful Comitetului International Olimpic, au ajuns la un numitor comun, astfel ca Jocurile Olimpice de la Tokyo vor fi amanate cu un an de zile vor avea loc in 2021) din cauza pandemiei de coronavirus, sustine AFP.

Jurnalistii spanioli anunta: Jocurile Olimpice vor fi amanate din cauza coronavirusului

Jurnalistii spanioli de la As. com au anuntat ca Olimpiada de la Tokyo din vara acestui an va fi amanata din cauza pandemiei de coronavirus cu care se confrunta omenirea in aceasta perioada. Momentan, lipseste un comunicat oficial al Comitetului International Olimpic in acest sens.

Jocurile Olimpice de la Tokyo vor fi mutate in vara anului 2021, din cauza pandemiei de coronavirus

Jocurilor Olimpice de la Tokyo vor fi mutate in vara anului 2021, din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia a fost luata in urma unei sedinte telefonice intre premierul japonez Shinzo Abe si presedintele Comitetului International Olimpic.

Campionatul Spaniei a fost suspendat pe termen nedefinit din cauza pandemiei de coronavirus

Presedintii Federatiei si Ligii Spaniole de fotbal au decis suspendarea pe ternen nedefinit, din cauza pandemiei de coronavirus. Masura se aplica tuturor ligilor din Spania, chiar si celor neprofesioniste, dar.

Bilantul romanilor repatriati pana acum din cauza pandemiei de coronavirus. MAE: Doar pe cale rutiera, prin Ungaria, au venit aproximativ 46.800 cetateni, in decurs de o saptamana

Ministerul Afacerilor Externe face, luni, bilantiul romanilor repatriati de urgenta din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, pe cale rutiera, aproximativ 46. 800 cetateni romani au intrat in tara de.

Membru al CIO: Jocurile Olimpice de la Tokyo vor fi amanate, cel mai probabil, pentru 2021

Comitetul International Olimpic CIO) a decis sa amane Jocurile Olimpice de vara 2020 de la Tokyo din cauza pandemiei de coronavirus, a spus Dick Pound, membru al Comitetului International Olimpic CIO), pentru USA Today.

BREAKING NEWS! Jocurile Olimpice de la Tokyo, programate pentru aceasta vara, au fost amanate

Comitetul International Olimpic a hotarat amanareaJocurilor Olimpice de la Tokyo 2020 , din cauza pandemiei de coronavirus. Dick Pound, memebru alComitetului Olimpic a anuntat sustinerea.

Jocurile Olimpice de la Tokyo amanate pentru 2021

Japonia prin vocea premierului Shinzo Abe a solicitat Comitetului International Olimpic amanarea Jocurilor Olimpice de Vara cu un an din cauza pandemiei de coronavirus.

Sabrerul Max Hartung va boicota Jocurile Olimpice de la Tokyo

Sabrerul german Max Hartung, cvadruplu campion european, a decis sa boicoteze Jocurile Olimpice de la Tokyo, relateaza La Libre.

Antena 1 isi modifica grila de programe din cauza pandemiei: cand va fi difuzat reality show-ul Asia Express FOTO

Antena 1 a anuntat schimbari in grila postului din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, mai multe emisiuni au fost scoase, iar altele, cum e Asia Express, vor fi difuzate in mai multe zile pentru a umple golurile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )