Libnet.ro
UNICEF

19:15

China a deschis primul spital pentru bolnavii de coronavirus, la care s-a lucrat doar doua zile

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
China a deschis primul spital pentru bolnavii de coronavirus, la care s-a lucrat doar doua zile

Chinezii au deschis in Huanggang, langa Wuhan, primul spital destinat special persoanelor infectate cu coronavirus. Nu este un spital construit de la zero, asa cum fac autoritatile din Wuhan, ci este vorba despre o reamenajare a unei cladiri existente,. continuă pe Wall-Street Ro

Primul spital pentru bolnavii de coronavirus a fost deschis in China: O cladire goala a fost reamenajata in doua zile(VIDEO)

Primul spital destinat persoanelor infectate cu coronavirus a fost deschis in China, la Huanggang, langa Wuhan, orasul considerat epicentrul epidemiei care a facut peste 130 de victime in tara asiatica,.

Stirile ProTV: Chinezii au amenajat in 2 zile un spital pentru bolnavii de coronavirus. Cum arata cladirea

Primul spital pentru bolnavii de coronavirus a fost deschis marti, intr-un oras de langa Wuhan. Angajatii si voluntarii au lucrat timp de 2 zile pentru a transforma o cladire goala intr-o unitate medicala cu 1. 000 de paturi.

Slujbe ZILNICE la Sibiu pentru BOLNAVII DE CORONAVIRUS

Preotul unei biserici din Sibiu cheama credinciosii la slujbe zilnice pentru a se ruga pentru bolnavii de coronavirus. Sa ne rugam pentru bolnavii din China, spune preotul Catalin Dumitrean de la Biserica .

Romania tine slujbe pentru bolnavii cu coronavirus, in timp ce China se chinuie sa faca un vaccin

In timp ce expertii chinezi incearca sa fabrice un vaccin impotriva coronavirusului care a facut mii de victime, in Romania se tin slujbe pentru insanatosirea bolnavilor.

China a deschis in 48 de ore un spital cu tot ce trebuie in el. Cum arata primul spital dedicat coronavirusului - IMAGINI

China a reusit sa contruiasca in numai 48 de ore un spital intreg dedicat coronavirusului, langa Wuhan. Spitalul are 1. 000 de paturi pentru pacientii infectati.

Primul roman suspect de coronavirus. Cine este tanarul si in ce stare se afla in acest moment

Un posibil caz de infectare cu noul coronavirus a aparut in Romania. Este vorba despre un tanar care s-a intors recent din China si care s-a prezentat cu simptome specifice coronavirusului la sectia de Urgente a Spitalului din Bacau. Acesta a fost introdus in camera de izolare si este supus unor investigatii medicale amanuntite. Primul .

Finantari de 60.000 euro pentru startup-urile care fac materiale inteligente

SmartX Europe este un program care ofera consultanta si finantare startup-urilor care contribuie la dezvoltarea industriei textilelor smart - materiale inovatoare, folosite in domenii precum cel al apararii sau medical. inscrierile pentru finantarile de cate 60. 000 de euro au fost deschise.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )