Libnet.ro
UNICEF

19:31

Romania tine slujbe pentru bolnavii cu coronavirus, in timp ce China se chinuie sa faca un vaccin

Antena3 Antena3,
Romania tine slujbe pentru bolnavii cu coronavirus, in timp ce China se chinuie sa faca un vaccin

In timp ce expertii chinezi incearca sa fabrice un vaccin impotriva coronavirusului care a facut mii de victime, in Romania se tin slujbe pentru insanatosirea bolnavilor. continuă pe Antena3

Stirile ProTV: Chinezii au amenajat in 2 zile un spital pentru bolnavii de coronavirus. Cum arata cladirea

Primul spital pentru bolnavii de coronavirus a fost deschis marti, intr-un oras de langa Wuhan. Angajatii si voluntarii au lucrat timp de 2 zile pentru a transforma o cladire goala intr-o unitate medicala cu 1. 000 de paturi.

Slujbe ZILNICE la Sibiu pentru BOLNAVII DE CORONAVIRUS

Preotul unei biserici din Sibiu cheama credinciosii la slujbe zilnice pentru a se ruga pentru bolnavii de coronavirus. Sa ne rugam pentru bolnavii din China, spune preotul Catalin Dumitrean de la Biserica .

Primul spital pentru bolnavii de coronavirus a fost deschis in China: O cladire goala a fost reamenajata in doua zile(VIDEO)

Primul spital destinat persoanelor infectate cu coronavirus a fost deschis in China, la Huanggang, langa Wuhan, orasul considerat epicentrul epidemiei care a facut peste 130 de victime in tara asiatica,.

China a deschis primul spital pentru bolnavii de coronavirus, la care s-a lucrat doar doua zile

Chinezii au deschis in Huanggang, langa Wuhan, primul spital destinat special persoanelor infectate cu coronavirus. Nu este un spital construit de la zero, asa cum fac autoritatile din Wuhan, ci este vorba despre o reamenajare a unei cladiri existente,.

VIDEO Noul coronavirus din China - Streinu Cercel: Riscul ca afectiunea sa ajunga in tara noastra este redus Toate persoanele care au calatorit in China si ajung in Romania, incluse intr-o baza de date si monitorizate

Riscul ca boala provocata de noul tip de coronavirus care a ucis 81 de persoane in China sa ajunga pe teritoriul Romaniei este redus, a afirmat luni medicul Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, la finalul sedintei Comitetului interministerial pentru monitorizarea si managementul potentialelor infectii cu noul coronavirus. Toate persoanele care ajung in Romania si au calatorit in ultimele 14 zile in China sunt trecute intr-o baza de date si monitorizate, iar pe aeroporturi au fost create culoare speciale pentru pasagerii intorsi din China, a explicat ministrul Sanatatii, Victor Costache.

Noul coronavirus din China - in cel mai bun scenariu, epidemia va dura cateva luni si va cauza zeci de mii de imbolnaviri - cercetatori

Epidemia declansata de noul tip de coronavirus aparut in China, 2019-nCoV, care a provocat peste 100 de decese, va cauza cel putin cateva zeci de mii de imbolnaviri si va dura mai multe luni, in cel mai bun caz, estimeaza experti in epidemiologie, bazandu-se pe primele date disponibile, scrie AFP.

Noul coronavirus din China: Lista tarilor unde s-au inregistrat cazuri de infectari

Bilantul epidemiei coronavirus, un virus din familia SARS Sindromul Acut Respirator Sever), a ajuns la 2. 744 de cazuri confirmate in China, unde s-au inregistrat 81 de decese de la inceputul raspandirii sale, in decembrie, pornind din orasul chinez Wuhan. Redam in continuare lista tarilor si teritoriilor care au anuntat cazuri de imbolnaviri cu noul tip de coronavirus, potrivit AFP.

Bilantul epidemiei cu coronavirus din China a ajuns la 54 de decese si mii de cazuri de infectiiin toata lumea

Mai mult de 2. 000 de persoane au fost infectate, la nivel global, cu coronavirus, majoritatea fiind in China, unde 56 de oameni au murit din aceasta cauza, potrivit Reuters.

Bilantul epidemiei cu coronavirus din China a ajuns la 56 de decese si mii de cazuri de infectiiin toata lumea

Mai mult de 2. 000 de persoane au fost infectate, la nivel global, cu coronavirus, majoritatea fiind in China, unde 56 de oameni au murit din aceasta cauza, potrivit Reuters.

Mediastandard.ro: Epidemia de coronavirus din China starneste teorii ale conspiratiei pe internet

Dupa incendiile devastatoare din Australia si tensiunile dintre SUA si Iran, atentia publica s-a mutat asupra Chinei, care se confrunta in prezent cu aparitia unui nou coronavirus. Totusi, potentialul de raspandire al epidemiei si in alte zone ale lumii a starnit si teorii ale conspiratiei, impartasite pe social media.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )