Libnet.ro
UNICEF

15:30

China devine cea mai mare economie: vezi topul tarilor in functie de valoarea banului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
China devine cea mai mare economie: vezi topul tarilor in functie de valoarea banului

China va depasi Statele Unite in acest an, devenind cea mai mare economie la nivel global in functie de paritatea puterii de cumparare, in timp ce India s-a instalat deja pe locul al treilea, devansand Japonia, potrivit unui raport al Programului. continuă pe Wall-Street Ro

SUA isi pierd suprematia in 2014: China devine cea mai mare economie din lume

Economia chineza o va depasi pana la sfarsitul anului pe cea americana, devenind cea mai mare din lume cu doi ani mai devreme anticipau economistii. Statele Unite ale Americii pierd astfel prima pozitie pentru prima data din 1872 incoace, de cand au.

SUA isi pierd suprematia in 2014: China va deveni anul acesta cea mai mare economie din lume

Economia chineza o va depasi pana la sfarsitul anului pe cea americana, devenind cea mai mare din lume cu doi ani mai devreme anticipau economistii. Statele Unite ale Americii pierd astfel prima pozitie pentru prima data din 1872 incoace, de cand au detronat, la randul lor, economia britanica.

China, cea mai mare putere economica a lumii

SUA sunt pe cale sa-si piarda statutul de cea mai mare putere economica a lumii in acest an, scrie Financial Times. China va depasi Statele Unite in acest an, devenind cea mai mare economie la nivel global in.

Cea mai mare avalansa din acest an, inregistrata la Balea Lac: Riscul ramane mare in Muntii Fagaras

O avalansa de mari dimensiuni a avut loc la Balea Lac, fiind cea mai mare inregistrata in cursul acestui an, potrivit sefului Salvamont Sibiu, Adrian David. Avalansa a avut loc marti, cand a plecat.

Romania a doua cea mai slaba economie din UE, dupa Grecia- in viziunea europenilor

Romania este a doua cea mai slaba tara UE din punct de vedere economic, dupa Grecia, si unul dintre cele mai putin influente state din Europa, la polul opus situandu-se Germania, potrivit studiului Ipsos European Pulse.

Afacerea Ecclestone explodeaza. Cea mai mare frauda din istoria Marii Brtanii

Bernie Ecclestone, aflat in plin proces pentru acuzatii de dare de mita, este aproape sa aiba probleme mult mai mari. El este suspectat ca ar fi evitat plata unor impozite de peste 1 miliard de euro! .

FOTO Se deschide sezonul la Rezervatia de Ursi de la Zarnesti, cea mai mare Europa de Sud-Est

Cei 78 de ursuleti au iesit din hibernare si asteapta cu nerabdare vizitatori. Rezevatia este acum deschisa de marti pana duminica, iar turistii o pot vizita cu trenuletul special si insotiti de ghid. Un bilet de intrare este 40 de lei pentru adulti si 10 lei pentru copii.

Orasul Ianca a gazduit cea mai mare lansare de porumbei voiajori organizata vreodata in judetul Braila

Stoluri uriase de porumbei au pus stapanire, duminica dimineata, pret de cateva minute, pe cerul orasului Ianca. Localitatea braileana a fost, astfel, un fel de centru al columbofiliei din Romania, fiind aleasa ca loc de lansare a porumbeilor voiajori in prima cursa organizata in acest an.

Expunere uriasa pentru Deutsche Bank in piata derivatelor: 54 TRILIOANE euro 150; de 20 de ori mai mare decat economia Germaniei!

Deutsche Bank, cea mai mare banca din Germania, avea la sfarsitul anului trecut o expunere nominala pe instrumente financiare derivate in valoare de 54,6 trilioane euro, potrivit raportului financiar pe anul 2013 citat de zerohedge. com .

Banatul a dus cea mai lunga revolta anticomunista din tara

In Caras-Severin, pe langa micile revolte muncitoresti sau taranesti a avut loc si cea mai mare rezistenta anticomunista prin grupurile de partizani din munti.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )