Libnet.ro
UNICEF

01:06

Afacerea Ecclestone explodeaza. Cea mai mare frauda din istoria Marii Brtanii

Online Sport Online Sport,
Afacerea Ecclestone explodeaza. Cea mai mare frauda din istoria Marii Brtanii

Bernie Ecclestone, aflat in plin proces pentru acuzatii de dare de mita, este aproape sa aiba probleme mult mai mari. El este suspectat ca ar fi evitat plata unor impozite de peste 1 miliard de euro! . continuă pe Online Sport

Cea mai mare pepiniera din tara se face la Brasov cu bani europeni

Aceasta va fi amenajata pe o suprafata de aproximativ 1,9 hectare, la marginea drumului forestier care se continua din strada Plopilor din cartierul Noua.

Cine este Igor Sechin, seful gigantului petrolier rus Rosneft, vizat de sanctiunile SUA: Lesne cea mai influenta persoana din tara dupa Putin

Igor Sechin este cel mai sonor dintre numele responsabililor rusi vizati de noua serie de sactiuni anuntata luni de Statele Unite. Sechin, un vechi apropiat al lui Vladimir Putin si care conduce in prezent gigantul petrolier de stat Rosneft, este considerat unul dintre cei mai puternici oameni din Rusia. Sechin este lesne cea mai influenta persoana din tara dupa Putin, spune Serghei Markov, un analist politic care ofera consultanta Kremlinului si este rector adjunct la Academia Rusa de Stiinte Economice Plehanov. Putin are incredere in el mai mult decat in oricine, afirma Markov.

Darth Vader de Rusia: Cine este Igor Sechin, seful gigantului petrolier rus Rosneft, vizat de sanctiunile SUA, cea mai influenta persoana din tara dupa Putin

Igor Sechin este cel mai sonor dintre numele responsabililor rusi vizati de noua serie de sactiuni anuntata luni de Statele Unite. Sechin, un vechi apropiat al lui Vladimir Putin si care conduce in prezent gigantul petrolier de stat Rosneft, este considerat unul dintre cei mai puternici oameni din Rusia. Sechin este lesne cea mai influenta persoana din tara dupa Putin, spune Serghei Markov, un analist politic care ofera consultanta Kremlinului si este rector adjunct la Academia Rusa de Stiinte Economice Plehanov. Putin are incredere in el mai mult decat in oricine, afirma Markov despre cel numit si Darth Vader de Rusia, potrivit Business Insider. Cine sunt persoanele si companiile supuse noilor sanctiuni impuse de Statele Unite .

Romania a doua cea mai slaba economie din UE, dupa Grecia- in viziunea europenilor

Romania este a doua cea mai slaba tara UE din punct de vedere economic, dupa Grecia, si unul dintre cele mai putin influente state din Europa, la polul opus situandu-se Germania, potrivit studiului Ipsos European Pulse.

Dacia, cea mai solida crestere din grupul Renault

Veniturile Renault au scazut cu 0,1% in primul trimestru, la 8,26 miliarde euro, din cauza aprecierii euro pe pietele valutare, in pofida vanzarilor mai mari de autoturisme. Chiar si asa, Dacia a inregistrat cea mai rapida crestere dintre marcile.

Canta cu trupa ta la cel mai mare festival din Bulgaria, Kavarna Rock!

METALHEAD alaturi de organizatorii festivalului KAVARNA ROCK si CIUC PREMIUM, ofera sansa trupelor romanesti de a canta pe scena celui mai mare eveniment de rock si metal din Bulgaria, intre 27 si 29 iunie, participand la concursul The Road To Kavarna Rock Festival.

Bucataria, cea mai mare sursa de infectii rezistente din casa. Cum sa o igienizezi corect

Pe un numar mare de ustensile din bucatariile francezilor, elvetienilor si germanilor s-au gasit urme importante de bacterii Escherichia coli rezistente la antibiotice, potrivit unui studiu recent.

Orasul Ianca a gazduit cea mai mare lansare de porumbei voiajori organizata vreodata in judetul Braila

Stoluri uriase de porumbei au pus stapanire, duminica dimineata, pret de cateva minute, pe cerul orasului Ianca. Localitatea braileana a fost, astfel, un fel de centru al columbofiliei din Romania, fiind aleasa ca loc de lansare a porumbeilor voiajori in prima cursa organizata in acest an.

A fost vanduta cea mai scumpa masina din China: Hongqi L5

Cea mai scumpa masina chinezeasca produsa vreodata a fost vanduta recent pentru un om de afaceri din Beijing. Limuzina Hongqi L5, destinata deminitarilor chinezi, a fost scoasa la vanzare pentru nu mai putin de cinci milioane de yuani, ceea ce reprezinta echivalentul a 580. 000 de euro, relateaza BBC.

Antena 1 inroleaza cel mai bun om din Pro TV, Mona Segall. impreuna vom crea cea mai mare platforma de divertisment

Antena Group a confirmat ca incepe colaborarea cu unul dintre cei mai valorosi producatori ai postului rival, Pro TV, Mona Segall, artizanul unor show-uri de succes precum Romanii au talent si Vocea Romaniei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )