Libnet.ro
UNICEF

01:05

China face concesii majore in razboiul comercial cu Statele Unite pentru a obtine semnarea unui-prim acord comercial. Ce au convenit cele doua parti

B1 B1,
China face concesii majore in razboiul comercial cu Statele Unite pentru a obtine semnarea unui-prim acord comercial. Ce au convenit cele doua parti

Presedintele american, Donald Trump, si vice-premierul chinez, Liu He, vor semna, miercuri, un prim-acord comercial cu China, ce a necesitat doi ani de negocieri, dar in urma caruia Statele Unite nu vorridica. continuă pe B1

SUA si China semneaza un prim acord comercial

Statele Unite si China au semnat, miercuri, un prim acord comercial, care prevede eliminarea unor tarife si cresterea achizitiilor chineze de bunuri si servicii americane, detensionand conflictul din ultimele 18 luni dintre cele mai mari doua economii ale lumii.

Este de asteptat ca Trump sa-si proclame victoria in razboiul comercial cu China, deocamdata

Decizia presedintelui Trump de a programa pentru miercuri o ceremonie de semnare a acordului comercial dintre SUA si China in timp ce negocierile continua inca e considerata un semn ca el intentioneaza de fapt sa-si proclame victoria in razboiul comercial acum, cand el se gandeste la realegerea sa, scrie Washington Examiner, citat de Rador.

Statele Unite si China vor avea discutii bianuale pentru rezolvarea disputelor comerciale

Statele Unite si China vor avea discutii bianuale pentru reforme in ambele tari si rezolvarea disputelor comerciale, a relatat, sambata, publicatia Wall Street Journal.

Statele Unite expulzeaza 21 de studenti militari sauditi, in urma atacului de la o baza navala din Florida

Un numar de 21 de cadeti sauditi care se pregateau in Statele Unite vor fi expulzati in urma unei investigatii referitoare la un atac armat efectuat de un ofiter saudit, in care trei americani au fost ucisi la o baza navala din Florida despre care procurorul general al Statelor Unite, William Barr, a afirmat ca a fost un act de terorism, transmite Reuters.

VIDEO Acord comercial istoric intre SUA si China. Xi Jinping: Acordul, bun pentru intreaga lume. Reactia lui Trump

Statele Unite si China au semnat miercuri un prim acord comercial, care prevede eliminarea unor tarife si cresterea achizitiilor chineze de bunuri si servicii americane, detensionand conflictul din ultimele 18 luni dintre cele mai mari doua economii ale lumii, transmite Reuters.

Alerta globala. Un nou virus din China face ravagii. Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel: Rata mortalitatii este foarte mare

Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, a vorbit despre pericolul pe care il reprezinta cel mai nou coronavirus, identificat in China.

Marea Britanie, ingrijorata ca nu s-ar putea apara singura in cazul unui razboi. Oficial: Suntem foarte dependenti de Statele Unite (FOTO)

Marea Britanie trebuie sa fie pregatita sa poarte razboi fara ajutorul Statelor Unite, a declarat secretarul pentru Aparare britanic, Ben Wallance, citat de BBC. El si-a sustinut afirmatia argumentand ca.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )