Libnet.ro
UNICEF

21:15

SUA si China semneaza un prim acord comercial

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SUA si China semneaza un prim acord comercial

Statele Unite si China au semnat, miercuri, un prim acord comercial, care prevede eliminarea unor tarife si cresterea achizitiilor chineze de bunuri si servicii americane, detensionand conflictul din ultimele 18 luni dintre cele mai mari doua economii ale lumii. continuă pe Ziarul Bursa

China face concesii majore in razboiul comercial cu Statele Unite pentru a obtine semnarea unui-prim acord comercial. Ce au convenit cele doua parti

Presedintele american, Donald Trump, si vice-premierul chinez, Liu He, vor semna, miercuri, un prim-acord comercial cu China, ce a necesitat doi ani de negocieri, dar in urma caruia Statele Unite nu vorridica.

VIDEO Acord comercial istoric intre SUA si China. Xi Jinping: Acordul, bun pentru intreaga lume. Reactia lui Trump

Statele Unite si China au semnat miercuri un prim acord comercial, care prevede eliminarea unor tarife si cresterea achizitiilor chineze de bunuri si servicii americane, detensionand conflictul din ultimele 18 luni dintre cele mai mari doua economii ale lumii, transmite Reuters.

VIDEO UPDATE Trump saluta semnarea unui acord comercial istoric intre SUA si China Xi Jinping: Acordul este bun pentru intreaga lume

Presedintele american Donald Trump a salutat miercuri un acord comercial istoric intre Statele Unite si China, chiar inainte de semnarea documentului impreuna cu principalul negociator chinez, Liu He, relateaza AFP.

Statele Unite si China vor avea discutii bianuale pentru rezolvarea disputelor comerciale

Statele Unite si China vor avea discutii bianuale pentru reforme in ambele tari si rezolvarea disputelor comerciale, a relatat, sambata, publicatia Wall Street Journal.

Statele Unite expulzeaza 21 de studenti militari sauditi, in urma atacului de la o baza navala din Florida

Un numar de 21 de cadeti sauditi care se pregateau in Statele Unite vor fi expulzati in urma unei investigatii referitoare la un atac armat efectuat de un ofiter saudit, in care trei americani au fost ucisi la o baza navala din Florida despre care procurorul general al Statelor Unite, William Barr, a afirmat ca a fost un act de terorism, transmite Reuters.

BURSELE LUMII Pietele asteapta semnarea fazei intai a acordului comercial SUA-China

Bursele din Europa s-au inscris pe un curs mixt ieri, in contextul in care SUA si China pregatesc semnarea, la data de 15 ianuarie, a fazei intai a acordului lor comercial.

SUA: Revolta printre parintii si elevii unei scoli din Texas din cauza unei teme la biologie. Cerinta: Identificati violatorul

Un profesor din Texas, Statele Unite, a propus spre rezolvare o tema ce a starnit controverse atat printre elevi, cat si printre parinti. Cerinta care i-a determinat pe inspectorii scolari din Texas sa demareze o ancheta a fost inclusa in cadrul unei teme la biologie si ii punea pe elevi sa identifice cine a agresat-o sexual pe Suzy dupa tipul de sperma, liceenii avand de ales intre trei variante posibile, noteaza The Independent.

Statele Unite cer Coreei de Nord reluarea discutiilor in dosarul denuclearizarii

SUA au contactat Coreea de Nord pentru reluarea discutiilor, a anuntat consilierul pentru securitate.

Marea Britanie, ingrijorata ca nu s-ar putea apara singura in cazul unui razboi. Oficial: Suntem foarte dependenti de Statele Unite (FOTO)

Marea Britanie trebuie sa fie pregatita sa poarte razboi fara ajutorul Statelor Unite, a declarat secretarul pentru Aparare britanic, Ben Wallance, citat de BBC. El si-a sustinut afirmatia argumentand ca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )