Libnet.ro
UNICEF

13:45

China a inaugurat aeroportul civil situat la cea mai mare altitudine din lume

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
China a inaugurat aeroportul civil situat la cea mai mare altitudine din lume

Aeroportul civil situat la cea mai mare altitudine din lume a fost inaugurat ieri, in China, in provincia Sichuan sud-vest), conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Aeroportul civil situat la cea mai mare altitudine din lume, inaugurat in China

Chinezii au inaugurat aeroportul civil situat la cea mai mare altitudine din lume, in provincia Sichuan, la 4. 411 de metri deasupra nivelului marii. Aeroportul Daocheng Yading, din comitatulDaocheng, a doborat.

Piata auto din Romania: Cea mai mare crestere din Europa in august!.

Piata auto din Romania a inregistrat in luna august cel mai bun rezultat din acest an. Cresterea cu 25,5%, la 6. 300 unitati, a fost cea mai mare din Europa in luna august, in contextul in care piata europeana s-a contractat cu 5%, potrivit Mediafax. Vanzarile auto din UE au coborat in august la 653. 900 unitati, fata de 688. 200 in perioada corespunzatoare a anului trecut, dupa o crestere de 4,9% in iulie, potrivit datelor prezentate marti de Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile .

Cea mai mare familie din Marea Britanie asteapta cel de al 17-lea copil: Cuplul care a avut un bebelus la fiecare 17 luni

Cea mai mare familie din Marea Britanie numara 16 membri si il asteapta pe al 17-lea, relateaza Daily Mail. Sue Radford, care a nascut in urma cu 11 luni, este din nou insarcinata si va aduce pe lume.

FOTO VIDEO Start al lucrarilor la cea mai mare groapa de gunoi din judetul Olt

Pe raza comunei Balteni din judetul Olt au demarat, marti 17 septembrie, lucrarile pentru amenajarea celui mai mare depozit pentru colectarea deseurilor din judet. Fiind cea mai importanta investitie pe mediu din judetul Olt, depozitul de deseuri de la Balteni ar trebui finalizat pana in luna ianuarie 2015, suma proiectului ridicandu-se la 39,3 milioane euro fonduri europene in mare parte.

De ce a cazut cea mai mare universitate din Ardeal o suta de pozitii in top 800

Clasarea Universitatii Babes-Bolyai UBB) in categoria 701 plus a topului QS World University Rankings, cu o suta de pozitii mai putin fata de anul trecut, nu ingrijoreaza conducerea universitatii, care sustine ca, de fapt, locul UBB a ramas acelasi, iar ceea ce s-a modificat a fost modul de alcatuire a topului.

De ce a cazut cea mai mare universitate din Ardeal 100 de pozitii in top 800

Clasarea Universitatii Babes-Bolyai UBB) in categoria 701 plus a topului QS World University Rankings, cu o suta de pozitii mai putin fata de anul trecut, nu ingrijoreaza conducerea universitatii, care sustine ca, de fapt, locul UBB a ramas acelasi, iar ceea ce s-a modificat a fost modalitatea de realizare a topului.

China e deasupra intregii lumi. Dovada ca sunt cei mai tari in domeniul constructiilor

In sud-vestul Chinei a fost inaugurat aeroportul civil situat la cea mai mare altitudine din lume. Construit la o inaltime de 4. 411 de metri, aeroportul l-a devansat, astfel, pe fostul detinator al acestui.

Mega Image a ajuns la 250 de magazine, cea mai mare retea de supermarketuri din Romania

Mega Image deschide maine un nou ShopGo in Bucuresti, pe bulevardul Pache Protopopescu, si ajunge astfel la o retea de 250 de supermarketuri si magazine de proximitate la nivel national.

Record pe piata vinului: Romania va avea anul acesta cea mai mare productie de struguri din ultimii 3 ani

Romania va avea anul acesta un record al ultimilor trei ani din punct de vedere al productiei de struguri si de vin, producatorii estimand o crestere de cel putin 20% fata de 2012, respectiv peste 4 mil. hectolitri, anunta Patronatul National al Viei.

VIDEO Cea mai mare ratare din istoria fotbalului? Faza de cascadorii rasului in campionatul algerian

Faza despre care vorbim s-a petrecut in minutul 45 al partidei dintre MC Alger si CR Belouidzad, din prima liga a campionatului algerian.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )