Libnet.ro
UNICEF

10:00

Record pe piata vinului: Romania va avea anul acesta cea mai mare productie de struguri din ultimii 3 ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Record pe piata vinului: Romania va avea anul acesta cea mai mare productie de struguri din ultimii 3 ani

Romania va avea anul acesta un record al ultimilor trei ani din punct de vedere al productiei de struguri si de vin, producatorii estimand o crestere de cel putin 20% fata de 2012, respectiv peste 4 mil. hectolitri, anunta Patronatul National al Viei. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta: Vreau ca de anul acesta sa avem in scoli un sistem cat mai eficient de protectie a elevilor

Prim-ministrul Victor Ponta a anuntat ca anul acesta in mod special am incercat si incercam . ) sa gasim solutii la ceva care a aparut ceva mai nou in societatea noastra: si anume siguranta elevilor, siguranta profesorilor. Prezent la ceremonia de deschidere a anului scolar la Colegiul National Tudor Vladimirescu din Targu-Jiu, premierul a declarat ca impreuna cu Politia, Jandameria, Politia locala, am incercat in acest an si vreau sa avem din ce in ce mai eficient in perioada urmatoare un sistem de protectie, un sistem care sa asigure siguranta in scoli, noteaza Agerpres.

Peste 15.000 de elevi vor urma clasa pregatitoare anul acesta

Numarul elevilor inscrisi in clasa pregatitoare a crescut cu peste 5. 000 fata de anul scolar anterior, ajungand la peste 15. 000, iar la clasa I a scazut cu peste 4. 000 de elevi, fiind inregistrati aproximativ 12. 000, a declarat, vineri, inspectorul.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )