Libnet.ro
UNICEF

17:15

China a inaugurat CEL MAI LUNG pod maritim din lume: Cum arata si cat a costat PODUL de 55 kilometri! (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
China a inaugurat CEL MAI LUNG pod maritim din lume: Cum arata si cat a costat PODUL de 55 kilometri! (VIDEO, FOTO)

China a inaugurat, la inceputul lunii mai, cel mai lung pod maritim din lume: 55 de kilometri lungime si costuri totale 20 de miliarde de dolari, scrie CNN. Planificat acum 15 ani, in 2003, uriasa constructie a. continuă pe B1

Cel mai mare exercitiu NATO din acest an are loc in Marea Neagra, sub coordonarea Romaniei

In Marea Neagra are loc, sub coordonarea Fortelor Navale Romane, cel mai mare exercitiu NATO din acest an, organizat pe flancul sud-estic al Aliantei. Participa peste 2. 300 de militari americani,.

Cel mai batran paianjen a murit intepat de o viespe, ca uneori asa e viata

Cel mai batran paianjen din lume, cunoscut de cercetatori drept Numarul 16, a murit la varsta de 43 de ani, dupa ce a fost intepat de o viespe. Numarul 16 parea un paianjen cartita normal la aspect si la comportament, dar totusi era special era cel mai batran din lume. Insecta facea parte din [].

Tudor Gheorghe, despre cel mai frumos compliment primit: A fost de la o femeie de serviciu de la Sala Palatului

Invitat in emsiunea Sinteza Zilei, maestrul Tudor Gheorghe a marturisit ca cel mai frumos compliment pe care l-a primit a fost de la o femeie de serviciu de la Sala Palatului. Veniti mai des, ne place.

O jurnalista din Romania a dezvaluit cel mai delicat moment din viata sa. A aflat ca tatal care a crescut-o nu este cel biologic

A invins cancerul si si-a vazut visul de a deveni mamica, dar Sanda Nicola a povestit care a fost cel mai delicat moment pe care l-a trait in viata sa. Clipa cand a aflat ca tatal care a crescut-o nu este.

Mihai Fifor, despre militarii raniti in Afganistan: Sunt bine, isi vor relua activitatea in cel mai scurt timp

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a declarat, duminica, ca militarii raniti in Afganistan sunt in stare buna si isi vor relua activitatea in cel mai scurt timp. Slava Domnului,.

Cum arata cel mai gras copil din lume, dupa ce a pierdut 83 de kilograme (FOTO)

Un pusti de 12 ani din Indonezia, care cantarea 190 de kilograme, a pierdut titlul de cel mai gras copil din lume dupa ce a reusit sa scape de 83 de kilograme. Arya Permana suferea de obezitate.

Klaus Iohannis, despre scandalul de la TVR: Cel mai important mesaj e sa nu se bage politicul

Klaus Iohannis a afirmat vineri ca nu doreste sa ia partea unuia sau altuia in scandalul declansat de acuzatiile pe care Dragos Patraru i le-a adus sefei televiziunii publice, Doina Gradea, afirmand insa ca cel mai important mesaj e sa nu se bage politicul in TVR.

Ce s-a discutat n spatele usilor nchise la ntrevederea Dragnea-Isarescu. Ce grafice a pus Guvernatorul pe masa si cine a fost cel mai vocal n discutii. Bonus: scrisoarea lui Dragnea catre BNR si raspunsul lui Isarescu

Discutia a fost utila pentru toti participantii, cautandu-se practic o cale de a incheia povestea privind cearta dintre Guvern si BNR, au spus surse guvernamentale pentru HotNews. ro. Discutiile au durat circa 3 ore si s-au incheiat cu cu comunicatul postat pe site-ul Camerei Deputatilor. Cel mai vocal in timpul intalnirii nu a fost nici Dragnea si nici Valcov, ci economistul Cristian Socol profesor ASE si presedintele Consiliului de Supraveghere la Fondul Roman de Contragarantare). Daca promisiunile facute vor fi respectate, nu vor mai fi atacuri la independenta BNR, iar reprezentanti ai Guvernului vor continua sa se intalneasca cu oficiali ai BNR, pentru a analiza impactul asupra inflatiei al deciziilor de politica monetara. in timpul discutiilor, reprezentantilor BNR li s-ar fi solicitat ca in interventiile publice ale unor demnitari Lucian Croitoru, Valentin Lazea sau Eugen Radulescu), acestia sa fie mai temperati in aprecierea politicilor fiscale.

Vietnam: Vamesii au confiscat 3,3 tone de solzi de pangolin, cel mai traficat animal din lume

Vamesii vietnamezi au confiscat 3,3 tone de solzi de pangolin -considerat cel mai traficat animal din lume - a informat agentia de presa VNA, citata de DPA si Agerpres.

Tulcea: Cel mai mare sarpe din Romania si-a extins populatia si habitatele

Balaurul dobrogean, cel mai mare sarpe din Romania, si-a extins populatia cu 25% in ultimii 10 ani, dar si habitatele din Parcul National Muntii Macinului PNMM). Astfel, restrictiile impuse de.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )