Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cum arata cel mai gras copil din lume, dupa ce a pierdut 83 de kilograme (FOTO)

B1 B1,
Cum arata cel mai gras copil din lume, dupa ce a pierdut 83 de kilograme (FOTO)

Un pusti de 12 ani din Indonezia, care cantarea 190 de kilograme, a pierdut titlul de cel mai gras copil din lume dupa ce a reusit sa scape de 83 de kilograme. Arya Permana suferea de obezitate. continuă pe B1

Vietnam: Vamesii au confiscat 3,3 tone de solzi de pangolin, cel mai traficat animal din lume

Vamesii vietnamezi au confiscat 3,3 tone de solzi de pangolin -considerat cel mai traficat animal din lume - a informat agentia de presa VNA, citata de DPA si Agerpres.

Tulcea: Cel mai mare sarpe din Romania si-a extins populatia si habitatele

Balaurul dobrogean, cel mai mare sarpe din Romania, si-a extins populatia cu 25% in ultimii 10 ani, dar si habitatele din Parcul National Muntii Macinului PNMM). Astfel, restrictiile impuse de.

Cum arata o zi din viata celui mai bogat om din lume

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, este cel mai bogat om din istoria lumii, si se claseaza pe locul 1 in topul Forbes a miliardarilor. Acesta are o avere de 127 de miliarde de dolari, dar inca spala vasele dupa cina! iata cu.

Pe ce loc e Dacia in topul celor mai economice masini din lume

Dacia este extrem de apreciata pe pietele din Occident. Nu doar pentru ca modelele sunt masini ieftine si bune, ci si pentru ca intretinerea lor costa destul de putin. Iar dovada stau topurile in care masina romaneasca ocupa pozitii furntase. Potrivit publicatiei Argus trei modele marca Dacia ocupa primele trei locuri in topul celor mai [].

Vesti proaste pentru romanii cu credite!ROBOR, la cel mai mare nivel din ultimii patruani

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a urcat vineri pe piata interbancara la nivelul de 2,54%, de la 2,49% cat era joi, reiese din datele.

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei!ROBOR, la cel mai mare nivel din ultimii patruani

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a urcat vineri pe piata interbancara la nivelul de 2,54%, de la 2,49% cat era joi, reiese din datele.

Business report: Comisia: Increderea in economia Romaniei - la cel mai scazut nivel din septembrie 2014; Cum arata viitorul celor aproape 6.000 de angajati ai combinatului Galati; Bucurestiul, cea mai mare crestere a popularitatii in randul turistilor br

Tehnologiile blockchain pregatesc schimbarea lumii. Modelele de afaceri se transforma in comert, energie, pietele financiare Tehnologia blockchain este departe de a se limita la. Ministerul Finantelor se joaca de-a schimbarea la CEC: ultima nominalizare in conducere, retrasa chiar cand BNR se pregatea sa aprobe dosarul Actionarul majoritar al CEC Bank.

Cicada, cel mai bun proiect din lume premiat de NASA. Doua eleve din Constanta si-au imaginat cum se va face turism in spatiu

Doua eleve de 17 ani din Constanta au primit din partea NASA premiul special si marele premiu pentru un proiect in care isi imagineaza turismul in spatiu. Totul este descris in cele mai mici detalii, de la camerele de hotel, pana la patinoar.

FOTO Dubai - orasul contrastelor. Motivele pentru care metropola cu cele mai extravagante cladiri din lume trebuie vizitata

Un oras al contrastelor, Dubaiul continua sa ramana ce mai popular dintre cele sapte care alcatuiesc Emirate Arabe Unite. Atrage, anual, tot mai multi turisti romani, fascinati de diversitatea pe care orasul arab le-o ofera. Doar in 2017, peste 61. 000 de romani si-au facut vacantele in metropola cu cele mai extravagante cladiri din lume. Si nu e de mirare ca Dubaiul continua sa-i atraga in continuare ca un magnet.

Imagini spectaculoase din Olanda, de la cea mai mare parada de flori din lume

Avem imagini spectaculoase din Olanda, de la cea mai mare parada de flori din lume. Sute de mii de lalele, zambile, narcise sau orhidee au impodobit carele alegorice care au defilat pe strazile din 9 orase. Cum a.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )