Libnet.ro
UNICEF

09:15

China va inchide toate companiile nord coreene din tara

Hotnews Hotnews,
 China va inchide toate companiile nord coreene din tara

China le-a spus companiilor nord-coreene, care functioneaza in interiorul tarii, sa isi inceteze activitatea, implementand astfel sanctiunile propuse in aceasta luna de Organizatia Natiunilor Unite ONU). Companiile vor fi inchise pana la inceputul lui ianurie, transmite BBC. continuă pe Hotnews

Sanctiuni. China inchide toate companiile nord coreene din tara

China a transmis companiilor nord-coreene, care functioneaza in interiorul tarii, sa isi inceteze activitatea. Se implementeaza astfel sanctiunile propuse in aceasta luna de Organizatia Natiunilor Unite ONU). Companiile vor fi inchise pana la inceputul lui ianuarie.

Seful diplomatiei nord-coreene: Donald Trump a declarat razboi tarii noastre

Seful diplomatiei nord-coreene, Ri Yong Ho, l-a acuzat luni pe presedintele american Donald Trump ca a declarat razboi tarii sale si a amenintat ca va dobori bombardierele americane care se apropie de granite, scrie AFP.

Ministrul Justitiei, vizite-surpriza la penitenciarele din tara: M-am dus cu masina mea, am tras la poarta penitenciarului si am sunat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, ca a mers neanuntat in vizita la mai multe penitenciare din tara, de multe ori folosind masina.

Carrefour anunta finalizarea procesului de remodelare a magazinelor Billa din tara

Carrefour anunta finalizarea procesului de remodelare a magazinelor BILLA din tara noastra, un proces care a durat sapte luni inceput pe 1 martie 2017).

SUA anunta sanctiuni impotriva a opt banci nord-coreene

SUA anunta sanctiuni impotriva a 8opt banci si a 26 de cetateni nord-coreeni acuzati ca sustin financiar dezvoltarea programului nuclear al Coreei de Nord.

Inalt diplomat de la Moscova: Rusia lucreaza in culise pentru rezolvarea crizei nord-coreene

Un conflict in peninsula coreeana ar avea consecinte catastrofice, iar ministerul rus de externe lucreaza in culise pentru gasirea unei solutii politice la criza nord-coreeana, a declarat un inalt diplomat rus pentru RIA, citata de Reuters.

1% dintre companiile din tara noastra au venituri mai mari decat restul de 99%

Raportul privind distributia averii mondiale, potrivit caruia 1% din populatie detine mai mult de jumatate din averea globala, adica e mai bogata decat restul de 99%, e replicat si la nivelul economiei romanesti, releva un studiu al CITR Group privind privind evolutia societatilor de impact din Romania.

Le-a rezolvat pe toate si vrea sa se apuce sa numere toti ursii din tara. Ministrul Mediului nu stie cum sa mai arunce pe geam cu banii

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a rezolvat toate problemele legate de mediu si vrea sa numere toti ursii din Romania. Gavrilescu spune ca va inventaria si va cipa cu bani europeni toti ursii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )