Libnet.ro
UNICEF

10:00

Seful diplomatiei nord-coreene: Donald Trump a declarat razboi tarii noastre

Hotnews Hotnews,
 Seful diplomatiei nord-coreene: Donald Trump a declarat razboi tarii noastre

Seful diplomatiei nord-coreene, Ri Yong Ho, l-a acuzat luni pe presedintele american Donald Trump ca a declarat razboi tarii sale si a amenintat ca va dobori bombardierele americane care se apropie de granite, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Coreea de Nord, acuzatii la adresa lui Donald Trump: Presedintele american a declarat razboi tarii noastre

Ri Yong Ho, seful diplomatiei nord-coreene, l-a acuzat pe Donald Trump ca a declarat razboi tarii sale si a amenintat ca va dobori bombardierele americane care se apropie de.

Coreea de Nord acuza Statele Unite ca i-au declarat razboi si ameninta ca ii va dobori bombardierele

Ministrul nord-coreean de Externe Ri Yong-ho l-a acuzat luni pe presedintele american Donald Trump ca a declarat razboi tarii sale si ca Phenianul isi rezerva dreptul de a dobori bombardierele americane, relateaza BBC News.

SUA au declarat razboi Coreei de Nord

Ministrul nord-coreean de Externe, Ri Yong-ho, l-a acuzat luni pe presedintele american Donald Trump ca a declarat razboi tarii sale si ca Phenianul isi rezerva dreptul de a dobori bombardierele americane, relateaza BBC News.

Regimul liderului de la Phenian, Kim Jong-Un, il acuza pe presedintele Trump ca a declarat razboi Coreei de Nord

Liderul de la Phenian, Kim Jong-Un l-a acuzat pe Donald Trump ca a declarat razboi Coreei de Nord, argumentand ca are dreptul de a dobori bombardiere trimise de Statele Unite.

Casa Alba raspunde amenintarilor Phenianului: SUA nu au declarat razboi Coreei de Nord

Casa alba a precizat luni ca Statele Unite al Americii nu au declarat razboi Coreei de Nord, dupa ce ministrul nord-coreean de externe, Ri Yong-Ho a sustinut ca presedintele Donald Trump a declarat razboi.

Coreea de NORD AMENINTA: SUA ne-au declarat RAZBOI. Le vom dobori bombardierele

Liderul de la Phenian, Kim Jong Un, ii raspunde dur lui Donald Trump, dupa ce cau trimis au trimis bombardiere si avione de lupta spre Coreea de Nord. Toata lumea ar trebui sa-si aminteasca clar.

Razboi verbal Washington-Phenian. Donald Trump ameninta, dupa ce liderul nord-coreean l-a numit nebun si senil

Intr-un mesaj postat pe o retea de socializare, Donald Trump l-a amenintat pedictatorulCoreeide Nord si a spus ca acesta va fi supus unor incercari fara precedent,.

Donald Trump aduce in discutie acordul nuclear, dupa testul balistic al Iranului

Noul test balistic al Iranului pune sub semnul intrebarii acordul international cu Teheranul asupra programului sau nuclear, a declarat ieri presedintele american, Donald Trump, care a acuzat Iranul de colaborare cu Coreea de Nord.

Kremlinul se declara profund ingrijorat de schimbul de amenintari dintre Donald Trump si Kim Jong-un

Kremlinul s-a declarat, vineri, profund ingrijorat in legatura cu escaladarea tensiunilor in problema nord-coreeana, dupa ultimele scimburi de amenintari intre Donald Trump si Kim Jong-Un, potrivit AFP.

S-a confirmat: Jared Kushner, ginerele lui Donald Trump, si-a folosit mailul personal pentru a discuta cu oficiali americani

Ginerele lui Donald Trump, Jared Kushner, care ocupa functia de inalt consilier al presedintelui american, si-a folosit adresa personala de e-mail pentru a discuta cu responsabili ai executivului, a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )