Libnet.ro
UNICEF

21:30

China a inregistrat in 2019 cea mai slaba crestere economica din ultimii 29 de ani

Hotnews Hotnews,
 China a inregistrat in 2019 cea mai slaba crestere economica din ultimii 29 de ani

Cresterea economica a Chinei a fost de 6,1% in 2019, cea mai slaba din ultimii aproape 30 de ani, in contextul razboiului comercial cu Statele Unite, insa regimul de la Beijing a introdus o serie de masuri pentru a contracara o scadere si mai mare anul acesta, relateaza Mediafax citand site-ul agentiei Reuters. continuă pe Hotnews

IN 2019: Germania a inregistrat cea mai slaba crestere economica din ultimii ani

Economia germana, prima economie europeana, a inregistrat in 2019 un avans de doar 0,6%, cea mai slaba performanta inregistrata dupa 2013, potrivit unei estimari preliminare publicate miercuri de Oficiul federal de statistica, transmite Reuters.

Economia Chinei a inregistrat in 2019 cea mai mica crestere din ultimii 29 de ani

Produsul Intern Brut al Chinei a inregistrat anul trecut un avans de 6,1%, cel mai slab ritm de crestere din ultimii aproape 30 de ani, pe fondul razboiului comercial cu SUA, iar in acest an sunt asteptate noi masuri de stimulare destinate sa evite o.

IN 2019: Economia chineaza a inregistrat cea mai slaba crestere din ultimii 29 de ani

Produsul Intern Brut al Chinei a inregistrat anul trecut un avans de 6,1%, cel mai slab ritm de crestere din ultimii aproape 30 de ani, pe fondul razboiului comercial cu SUA, iar in acest an sunt asteptate noi masuri de stimulare destinate sa evite o incetinire si mai grava, transmite Reuters.

China: 2019, cea mai scazuta rata a nasterilor in 70 de ani de guvernare comunista

Desi China a abandonat in 2015 politica unui singur copil, numarul sarcinilor nu au crescut, ceea ce duce la teama unei crize demografice, conform AlJazeera .

Romania a fost a doua cea mai dinamica piata auto din UE in 2019

Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile ACEA) a anuntat ca vanzarile de autoturisme noi in Europa UE plus tarile EFTA) au inregistrat o crestere de 1,2% in 2019 comparativ cu 2018, cea mai dinamica piata auto fiind cea din Lituania, unde.

Romania, a doua cea mai dinamica piata auto din Europa

Romania a fost cea mai dinamica piata auto din Europa, anul trecut, fiind inregistrata o crestere a .

Asociatia pentru pensii private: Pilonul II a avut in 2019 cel mai bun RANDAMENT din ultimii 9 ani

Cele 7 fonduri de pensii private obligatorii Pilonul II) au realizat in 2019 un randament mediu de 11,8%, cea mai buna performanta din ultimii 9 ani, pe fondul recuperarii deprecierilor cauzate de efectele OUG.

APAPR: Pilonul II a avut in 2019 cel mai bun randament din ultimii 9 ani

Cele 7 fonduri de pensii private obligatorii Pilonul II) au realizat in 2019 un randament mediu de 11,8%, cea mai buna performanta din ultimii 9 ani, pe fondul recuperarii deprecierilor cauzate de efectele OUG 1142018 in economie si pe pietele financiare, precum si al evolutiilor peste asteptari ale Bursei de Valori de la Bucuresti, potrivit unui comunicat al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR).

Pilonul II a avut in 2019 cel mai bun randament din ultimii noua ani, sustin firmele care gestioneaza activele celor 7,4 milioane de romani

Cele sapte fonduri de pensii private obligatorii Pilonul II) au realizat in 2019 un randament mediu de 11,8%, cea mai buna performanta din ultimii 9 ani, pe fondul recuperarii deprecierilor cauzate de efectele OUG 1142018 in economie si pe pietele financiare, precum si evolutiilor peste asteptari ale Bursei, a anuntat joi APAPR, asociatia care reprezinta firmele care gestioneaza fondurile de pensii. Din cele 13 miliarde de euro administrate de Pilonul II la finele anului 2019, peste 2,6 miliarde de euro 12,6 miliarde de lei) reprezinta castigul net obtinut din investitii, exclusiv pentru cei peste 7,4 milioane de romani care contribuie la acest sistem.

PE FONDUL RECUPERARII DEPRECIERILOR CAUZATE DE EFECTELE OUG 1142018 IN ECONOMIE Fondurile de pensii din Pilonul II - la cea mai buna performanta din ultimii noua ani

Randamentul mediu al fondurilor din Pilonul II a fost de 11,8%, anul trecut, in timp ce randamentul total realizat de la inceput si pana acum a ajuns la 154%, potrivit APAPR * Autoritatile sustin ca trebuie investit in Pilonul II de pensii * Analistii spun ca ar fi bine ca Pilonul II sa fie complementar la Pilonul I si suplimentat de economiile individuale Cele sapte fonduri de pensii private obligatorii Pilonul II) au avut, anul trecut, un randament mediu de 11,8%, cea mai buna performanta din ultimii noua ani, pe fondul recuperarii deprecierilor cauzate de efectele OUG 1142018 in economie si pe pietele financiare, precum si ca urmare a evolutiilor peste asteptari ale Bursei de Valori Bucuresti, arata un comunicat transmis de Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )