Libnet.ro
UNICEF

10:00

China interzice instalarea Windows 8 pe calculatoarele din institutiile statului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
China interzice instalarea Windows 8 pe calculatoarele din institutiile statului

China interzice instalarea sistemului de operare Windows 8 detinut de Microsoft pe calculatoarele, laptopurile si tabletele noi cumparate pentru institutiile statului, in conditiile in care vanzarile gigantului american pe piata chineza au scazut in. continuă pe Wall-Street Ro

China interzice folosirea Windows 8 pe calculatoarele guvernului

China a interzis folosirea celei mai noi variante a sistemului de operare produs de compania americana Microsoft, Windows 8, aceasta masura reprezentand o lovitura financiara pentru producatorul de tehnologie IT avand in vedere ca vanzarile de pe teritoriul Chinei au fost slabe de o perioada lunga de timp, transmite Reuters.

China interzice Windows 8 in institutiile de stat

Autoritatile din China au interzis utilizarea sistemului de operare Windows 8 al Microsoft pe calculatoarele, laptopurile si tabletele noi cumparate de institutii ale statului. Decizia este o noua lovitura pentru compania americana, ale carei vanzari pe piata chineza intampinau deja dificultati.

China interzice Windows 8 pe calculatoarele cumparate de institutii ale statului

China a interzis utilizarea sistemului de operare Windows 8 al Microsoft pe calculatoarele, laptopurile si tabletele noi cumparate de institutii ale statului, decizia fiind o noua lovitura pentru compania.

China interzice Windows 8 pe calculatoarele cumparate de institutii ale statului

China a interzis utilizarea sistemului de operare Windows 8 al Microsoft pe calculatoarele, laptopurile si tabletele noi cumparate de institutii ale statului. Decizia este o noua lovitura pentru compania.

Creditele neperformante din China, in cea mai mare crestere din 2005

Creditele neperformante din China au inregistrat, in trimestrul intai din acest an, cea mai mare crestere din 2005, pe fondul incetinirii avansului economiei tarii, care a cauzat sporirea numarului falimentelor.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )