Libnet.ro
UNICEF

22:00

China interzice Windows 8 pe calculatoarele cumparate de institutii ale statului

Antena3 Antena3,
China interzice Windows 8 pe calculatoarele cumparate de institutii ale statului

China a interzis utilizarea sistemului de operare Windows 8 al Microsoft pe calculatoarele, laptopurile si tabletele noi cumparate de institutii ale statului, decizia fiind o noua lovitura pentru compania. continuă pe Antena3

China interzice Windows 8 pe calculatoarele cumparate de institutii ale statului

China a interzis utilizarea sistemului de operare Windows 8 al Microsoft pe calculatoarele, laptopurile si tabletele noi cumparate de institutii ale statului. Decizia este o noua lovitura pentru compania.

China interzice Windows 8 in institutiile de stat

Autoritatile din China au interzis utilizarea sistemului de operare Windows 8 al Microsoft pe calculatoarele, laptopurile si tabletele noi cumparate de institutii ale statului. Decizia este o noua lovitura pentru compania americana, ale carei vanzari pe piata chineza intampinau deja dificultati.

China interzice instalarea Windows 8 pe calculatoarele din institutiile statului

China interzice instalarea sistemului de operare Windows 8 detinut de Microsoft pe calculatoarele, laptopurile si tabletele noi cumparate pentru institutiile statului, in conditiile in care vanzarile gigantului american pe piata chineza au scazut in.

China interzice folosirea Windows 8 pe calculatoarele guvernului

China a interzis folosirea celei mai noi variante a sistemului de operare produs de compania americana Microsoft, Windows 8, aceasta masura reprezentand o lovitura financiara pentru producatorul de tehnologie IT avand in vedere ca vanzarile de pe teritoriul Chinei au fost slabe de o perioada lunga de timp, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2431 seconds )