Libnet.ro
UNICEF

12:30

China: Legea securitatii nationale pentru Hong Kong care interzice secesiunea, amestecul strain si terorismul

Hotnews Hotnews,
 China: Legea securitatii nationale pentru Hong Kong care interzice secesiunea, amestecul strain si terorismul

Parlamentul chinez a anuntat joi ca va adopta in urmatoarele zile o lege care protejeaza securitatea nationala in Hong Kong si care va interzice in fapt secesiunea, amestecul strain si terorismul, potrivit AFP. O mare parte a populatiei din Hong Kong considera legea o amenintare la drepturile lor. continuă pe Hotnews

VIDEO Haos in Parlamentul de la Hong Kong Noi ciocniri intre parlamentari

Parlamentul din Hong Kong a fost luni scena unor ciocniri intre legislatori pro-democratie si proguvernamentali in legatura cu conducerea unei comisii care ar urma sa examineze, intre altele, o controversata lege privind imnul national chinez, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Coronavirus: Teste realizate pe hamsteri in Hong Kong au dovedit eficacitatea mastilor sanitare

Teste realizate pe hamsteri au dovedit ca utilizarea mastii sanitare reduce in mod considerabil raspandirea noului coronavirus, au anuntat oamenii de stiinta de la Universitatea din Hong Kong, conform Agerpres, care citeaza AFP.

Ce stim despre Remdesivir si ce eficacitate are tratamentul pentru Covid-19 care ar putea primi autorizatie de punere pe piata in UE

Antiviralul Remdesivir, produs de compania americana Gilead, si care a inceput sa fie administrat si in Romania pentru tratarea Covid-19, ar putea primi in urmatoarele zile o autorizatie initiala de punere pe piata, inainte sa fie disponibile toate datele necesare cu privire la eficacitatea si efectele sale secundare. Desi cu rezultate modeste, Remdesivir este primul tratament care a demonstrat o oarecare eficacitate intr-un test clinic cu peste 1. 000 de pacienti.

Anunt pentru toti romanii care au cont bancar. Cea mai mare banca vine cu propunerea incredibila de-a renunta la card

Cea mai mare banca din Romania vine cu o propunere incredibila pentru clienti: cum ar fi sa renunte la card? Pare dificil, dar nu e chiar asa. Banca Transilvania a venit inca din aprilie cu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )