Libnet.ro
UNICEF

05:15

China plaseaza in izolare trei milioane de persoane intr-o provincie de la frontiera cu Coreea de Nord

Adevărul Adevărul,
China plaseaza in izolare trei milioane de persoane intr-o provincie de la frontiera cu Coreea de Nord

China a izolat luni alte trei milioane de locuitori in nord-estul tarii, dupa ce un reprezentant comercial a intrat in contact cu persoane in varsta, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

China plaseaza 20.000 de persoane in carantina fortata, dupa o crestere fara precedent a numarului de infectari cu noul coronavirus

China a plasat in carantina - fortata - 20. 000 de locuitori din zone rurale dintr-un focar de covid-19, potrivit presei de stat, si a anuntat vineri un numar de bolnavi fara precedent din martie - 144 de cazuri, relateaza AFP.

Olguta Vasilescu: Guvernul PNL trebuia sa recalculeze trei milioane de dosare de pensie. Nu s-a recalculat nici macar unul. De ce?

Lia Olguta Vasilescu, fostulMinistru al Muncii, a declarat ca guvernarea PNL trebuia sa recalculeze trei milioane de dosare de pensie si nu a fost recalculat niciunul. Ea a adaugat ca punctul de pensie trebuia sa creasca la valoarea de 1. 775 lei, echivalentul unei majorari de 40%, anul trecut, iar in 2021, punctul de pensie ar fi trebuit sa ajunga la 1. 875 lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )