Libnet.ro
UNICEF

01:05

China ar prefera ca diviza din SUA a TikTok sa fie inchisa decat sa fie vanduta fortat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
China ar prefera ca diviza din SUA a TikTok sa fie inchisa decat sa fie vanduta fortat

Beijingul se opune vanzarii fortate a operatiunilor TikTok din Statele Unite de catre proprietarul chinez ByteDance si ar prefera ca aplicatia de video sharing sa fie inchisa in SUA, au declarat vineri trei surse apropiate situatiei, transmite Reuters, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

China ar prefera ca diviza din SUA a TikTok sa fie inchisa decat sa fie vanduta fortat

Beijingul se opune vanzarii fortate a operatiunilor TikTok din Statele Unite de catre proprietarul chinez ByteDance si ar prefera ca aplicatia de video sharing sa fie inchisa in SUA, au declarat vineri trei surse apropiate situatiei, transmite Reuters.

Actrita celebra, diagnosticata cu o boala grea. Vestea trista venita acum din SUA

Vesti proaste vin de la Hollywood, unde o actrita celebra a fost diagnosticata cu o boala grva. Vedeta a devazluit vestea trista printr-un mesaj publicat pe pagina personala de Instagram. Vesti triste de la Hollywood. O actrita celebra a fost diagnosticata cu boala Lyme Fanii sunt in stare de soc dupa ce o actrita celebra .

FOTO Cum se vad din spatiu incendiile masive din SUA care au afectat coasta de Nord-Vest a Pacificului

Incendiile de vegetatie devastatoare din SUA au paralizat practic o buna parte din coasta de Nord-Vest a Pacificului si au dus ca jumatate de milion de oameni sa fie evacuati. Agentia Spatiala Europeana a publicat o imagine din spatiu realizata cu ajutorul unui satelit Sentinel din cadrul programului Copernicus care ilustreaza adevarata amploare a incendiilor.

19 ani de la atacurile teroriste din 11 septembrie. Un judecator din SUA cere marturia unor oficiali sauditi

Un judecator federal din SUA a solicitat depozitii din partea a 24 de actuali si fosti oficiali sauditi, la 19 ani de la atacurile din 11 septembrie. Oficialii ar urma sa fie audiati in legatura cu posibilele lor cunostinte despre evenimentele care au condus la atacurile care au ucis aproape 3. 000 de americani. Ordinul a fost imediat salutat de familiile victimelor. Oficialii.

Ciolacu, mesaj la 19 ani de la atentatele teroriste din SUA: Romania ramane alaturi in efortul de combatere a terorismului

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, lider al PSD, si-a exprimat solidaritatea, vineri, fata de poporul american in ziua in care s-au implinit 19 ani de la atentatele teroriste din 11 septembrie 2001.

MARCEL CIOLACU, MESAJ LA 19 ANI DE LA ATENTATELE DIN SUA: Romania ramane alaturi in efortul comun de combatere a terorismului

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, lider al PSD, si-a exprimat, astazi, solidaritatea fata de poporul american in ziua in care este cinstita memoria celor care si-au pierdut viata in atentatele teroriste din 11 septembrie 2001.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )