Libnet.ro
UNICEF

13:45

China pregateste cea mai mare parada militara din istoria sa

Adevărul Adevărul,
China pregateste cea mai mare parada militara din istoria sa

China va organiza pe 1 octombrie cea mai mare parada militara in istoria sa, evenimentul fiind pregatit pentru a marca 70 de ani de la proclamarea Republicii Populare. continuă pe Adevărul

Cine locuieste acum in vila Stelei Popescu de la malul marii. Casa din statiunea 2 Mai, cea mai mare avere a actritei

Toti fanii regretatei actrite se intreaba de o buna perioada cine a pus mana pe averea sa stransa de-a lungul carierei sale ample de actrita. Stela Popescu se pare ca a oferit toate lucrurile pentru care a muncit o viata intreaga unei singure persoane. Era bine cunoscut faptul ca cea mai mare bucurie o avea .

De ce nu a avut Corina Chiriac noroc in dragoste. Cea mai mare dezamagire a artistei: M-a mintit ca ma iubeste!

Corina Chiriac a vorbit despre cea mai mare dezamagire din viata ei, oferind detalii despre momentele care i-au schimbat viata si despre persoanele care au avut un mare impact in cariera ei de-a lungul timpului. Artista a povestit cum s-a indepartat de oamenii care au dezamagit-o. De ce nu a avut Corina Chiriac noroc in .

DIICOT: Activitatile desfasurate la domiciliul lui Gheorghe Dinca au fost in cea mai mare parte finalizate

DIICOT anunta ca, joi, activitatile desfasurate la domiciliul inculpatului Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal acuzat le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. au fost in cea mai mare parte finalizate, cu referire directa la cercetarea criminalistica. Reprezentantii DIICOT spun ca in continuare se vor desfasura alte activitati, in functie de analiza probelor adunate pana acum.

HOROSCOP. Ele sunt zodiile cu cea mai mare inima

HOROSCOP Ele sunt cele mai grijulii si sentimentale. Ajuta batranele sa traverseze drumul, salveaza o pisica din copac, isi doneaza ultimii bani pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie. Sunt persoanele care fac.

AutoCar cere falimentul City Insurance, compania cu cea mai mare cota de piata pe RCA din Romania

Grupul de firme AutoCar, format din trei firme care administreaza unitatiservice, a notificat luni Autoritatea de Supraveghere Financiara cu privire la cererea de faliment a societatiide asigurari City Insurance pentru o datorie de 1,1 milioane de lei.

Germania, cel mai mare producator de inghetata din UE Romania, la coada clasamentului

Germania a fost cel mai mare producator de inghetata din UE in 2018, fiind urmata de Franta si Italia, potrivit datelor Eurostat. Romania se afla la coada clasamentului, dupa Cehia, Polonia si Ungaria.

Cazul Caracal. DIICOT: Perchezitiile la locuinta lui Gheorghe Dinca au fost in cea mai mare parte finalizate

Procurorii au finalizat perchezitiile la locuinta lui Gheorghe Dinca, barbatul care a marturisit ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, a anuntat joi DIICOT.

Seful asigurarilor din ASF: Nu exista niciun motiv rezonabil care sa duca spre o idee de faliment a celui mai mare asigurator RCA din Romania

City Insurance indeplineste toti indicatorii de solvabilitate si, cel putin la momentul acesta, nu exista niciun motiv rezonabil care sa duca spre o idee de faliment, a declarat pentru HotNews. ro Cristian Rosu, vicepresedinte ASF, responsabil de sectorul asigurarilor. Orice firma poate face o cerere de faliment pentru intarzierea unor plati stipulate intr-un contract cu o alta societate, instanta va anliza, dar de aici pana la faliment este cale lunga. ASF este in control periodic la City Insurance inca din luna mai, dar este un control firesc, stabilit inca de anul trecut, a mai spus acesta. Vezi in articol motivele pentru care ASF a sanctionat recent cu avertisment aceasta societate.

Cum a sfarsit un barbat de 43 de ani in cel mai mare parc de agrement din Moldova. Complexul este deschis de trei luni

Un barbat de 43 de ani s-a inecat in cel mai mare parc regional de agrement din Moldova. Barbatul a murit dupa ce a sarit de pe trambulina celui mai mare bazin din cadrul complexului. O ancheta este in derulare la Directia din cadrul Primariei Botosani, cea care gestioneaza parcul.

Sorin Ovidiu Vintu, semnal de alarma. Cea mai grava criza politica, foarte curand! Ce zice de Iohannis

Sorin Ovidiu Vintu trage un semnal de alarma cu privire la posibilele strategii ale candidatilor la alegerile prezidentiale care vor avea loc la sfarsitul acestui an. Omul de afaceri este dezamagit de prestatia PSD si prevede cea mai grava criza politica din ultimii 30 de ani. Sorin Ovidiu Vintu: Dupa prezidentiale va incepe marele macel .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )