Libnet.ro
UNICEF

15:00

DIICOT: Activitatile desfasurate la domiciliul lui Gheorghe Dinca au fost in cea mai mare parte finalizate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIICOT: Activitatile desfasurate la domiciliul lui Gheorghe Dinca au fost in cea mai mare parte finalizate

DIICOT anunta ca, joi, activitatile desfasurate la domiciliul inculpatului Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal acuzat le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. au fost in cea mai mare parte finalizate, cu referire directa la cercetarea criminalistica. Reprezentantii DIICOT spun ca in continuare se vor desfasura alte activitati, in functie de analiza probelor adunate pana acum. continuă pe Ziarul Bursa

DIICOT, anunt de ultima ora in cazul Caracal: Cercetarile desfasurate la domiciliul lui Gheorghe Dinca, aproape de finalizare

DIICOT a anuntat joi ca cercetarile desfasurate la domiciliul inculpatului Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal acuzat le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, au fost in cea mai mare parte.

Cazul Caracal. DIICOT: Perchezitiile la locuinta lui Gheorghe Dinca au fost in cea mai mare parte finalizate

Procurorii au finalizat perchezitiile la locuinta lui Gheorghe Dinca, barbatul care a marturisit ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, a anuntat joi DIICOT.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. DIICOT Craiova il monitoriza pe Gheorghe Dinca inainte de rapirea Alexandrei

Ancheta crimelor de la Caracal care au socat intreaga tara se complica. Un martor-cheie a declarat, in exclusivitate pentu Antena 3, ca DIICOT Craiova il monitoriza pe Gheorghe Dinca cu doua saptamani.

Cercetarile la locuinta lui Gheorghe Dinca au fost finalizate. Anuntul DIICOT

DIICOT a anuntat ca joi au fost finalizate in cea mai mare parte cercetarile criminalistice la locuinta lui Gheorghe Dinca din Caracal. Astazi, 29. 2019, activitatile desfasurate la domiciliul.

Procurorul si judecatorul care au tinut in loc interventia in casa lui Gheorghe Dinca au fost audiati de Sectia speciala

Procurorul care a tinut in loc interventia in casa lui Gheorghe Dinca ar putea primi in curand lovitura de gratie. Mai multi colegi ai lui, dar si un judecator au fost deja audiati de procurorii de.

Procurorul care a tinut in loc interventia in casa lui Gheorghe Dinca au fost audiat de Sectia speciala

Procurorul care a tinut in loc interventia in casa lui Gheorghe Dinca ar putea primi in curand lovitura de gratie. Mai multi colegi ai lui, dar si un judecator au fost deja audiati de procurorii de.

DIICOT a finalizat cercetarile la locuinta lui Gheorghe Dinca

DIICOT a anuntat ca joi au fost finalizate in cea mai mare parte cercetarile criminalistice la locui.

Un martor-cheie rupe tacerea in cazul Caracal. DIICOT Craiova il monitoriza si supraveghea pe Gheorghe Dinca inaintea rapirii Alexandrei

Mihai Gadea a prezentat informatii uluitoare in cazul crimelor din Caracal. Se pare ca DIICOT Craiova il monitoriza si supraveghea pe Gheorghe Dinca. Un martor-cheie a facut dezvaluiri uluitoare cu privire.

Gheorghe Dinca, audiat pentru o a treia victima. Adolescenta a fost gasita decapitata in parcul din Craiova

Felix Banila, procurorul-sef al DIICOT, a declaratca procurorii nu exclud varianta existentei unei a treia victime a lui Gheorghe Dinca. Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii l-ar fi intrebat pe.

Bomba in cazul Caracal. Se investigheaza activitatea lui Gheorghe Dinca in Italia. Ar fi putut actiona sub un alt nume

DIICOT a trimis prin biroul Eurojust in Italia ordin european de ancheta pe numele lui Gheorghe Dinca si cere informatii despre activitatea lui de acolo, cercul relational. Citeste si: Cazul Caracal.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )