Libnet.ro
UNICEF

19:45

China, reactie virulenta dupa dezvaluirile Panama Papers. Totul sa fie sters, fara exceptii!

Antena3 Antena3,
China, reactie virulenta dupa dezvaluirile Panama Papers. Totul sa fie sters, fara exceptii!

Panama Papers. China a cenzurat in totalitate orice referire la scandalul Panama Papers, amenintand cu pedepse dure in cazul in care se publica vreun material pe acest subiect, menit sa. continuă pe Antena3

Obama, reactie dupa dezvaluirile Panama Papers

Presedintele SUA, Barack Obama, a admis marti ca multe dintre operatiunile financiare care ies la suprafata in urma scurgerii de informatii asa-numita Panama Papers sunt legale, dar a subliniat ca tocmai aceasta este problema, si anume ca multi profita de pe urma insuficientei masurilor de combatere a evaziunii fiscale la nivel international, relateaza agentiile AFP si EFE, citate de Agerpres.

Elvetia exclude deocamdata o ancheta legata de dezvaluirile Panama Papers

Autoritatile elvetiene nu au deocamdata in vedere o ancheta in legatura cu scurgerea masiva de date care leaga institutii bancare si financiare din aceasta tara de tranzactii offshore, a anuntat luni biroul procurorului general de la Berna, in urma asa-numitelor dezvaluiri Panama Papers privind conturi detinute de 140 de responsabili politici sau personalitati din intreaga lume in paradisuri fiscale si care au provocat o unda de soc mondiala, transmite DPA, citata de Agerpres.

Parchetul rus va investiga acuzatiile de spalare de bani aduse unor apropiati ai lui Putin in scandalul Panama Papers

Parchetul rus au anuntat marti ca va lansa o ancheta cu privire la implicarea unor cetateni rusi in spalarea de bani prin intermediul unor companii offshore si firme paravan, dupa dezvaluirile aparute in scandalul Panama Papers. Anchetatorii vor verifica daca acuzatiile aduse impotriva unor afaceristi apropiati presedintelui rus Vladimir Putin sunt reale si pot constitui o baza pentru procese penale, transmite agentia de presa Reuters.

Lionel Messi, prima reactie oficiala in scandalul Panama Papers

Panama Papers. intr-un comunicat publicat luni, familia lui Lionel Messi afirma ca societatea sa din Panama nu a avut niciodata fonduri, scrie cotidianul LEquipe. Lionel Messi si familia sa au reactionat, luni, la.

FIFA a declansat investigatii dupa aparitia Panama Papers. Cine e vizat

FIFA incearca sa isi refaca imaginea dupa o criza fara precedent care a dus la punerea sub acuzare in Statele Unite a zeci de oficiali si la schimbarea presedintelui forului.

Reactia lui Frank Timis, dupa dezvaluirile din Panama Papers: Omul de afaceri recunoaste ca are firme in paradisuri fiscale

Frank Timis a recunoscut ca are firme in paradisuri fiscale, dupa ce scandalul documentelor 'Panama Papers' au fost publicate. Omul de afaceri spune ca atata timp cat.

Panama Papers: Anuntul facut de autoritatile fiscale australiene, dupa dezvaluirile colosale privind paradisurile fiscale

Panama Papers. Autoritatile fiscale din Australia si Noua Zeelanda au inceput chestionarea clientilor locali ai fimei de avocatura Mossack Fonseca din Panama, aflata in centrul unui megascandal de coru.

Scandalul Panama Papers. Franta reintroduce Panama pe lista sa neagra a paradisurilor fiscale

Autoritatile franceze au anuntat marti ca vor reintroduce Panama pe lista neagra a paradisurilor fiscale, care permit cetatenilor unor alte state sa evite plata taxelor prin infiintarea unor firme paravan si companii offshore, dupa dezvaluirile aparute in scandalul Panama Papers, transmite Reuters.

Statele europene lanseaza anchete dupa dezvaluirile din dosarele Panama. Donald Tusk a sustinut ca scandalul ar putea afecta chiar viitorul Uniunii Europene (VIDEO)

Mega scandalul de coruptie Panama Papers ia amploare. Autoritatile din mai multe tari au reactionat dupa dezvaluirile legate de evaziunile fiscale orchestrate de firma de avocatura Mossack Fonseca. Anchete de am.

Paul Radu, RISE Project: Peste 100 de persoane din Romania, implicate in controversa Panama Papers

Peste 100 de nume din Romania apar in ancheta jurnalistica Panama Papers, care dezvaluie un vast sistem de evaziune fiscala, in care sunt implicati inalti lideri politici, sportivi si miliardari, a declarat jurnalistul de investigatii Paul Radu din cadrul RISE Project, partener media pentru dezvaluirile off-shore-ul din Panama.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )