Libnet.ro
UNICEF

16:30

Statele europene lanseaza anchete dupa dezvaluirile din dosarele Panama. Donald Tusk a sustinut ca scandalul ar putea afecta chiar viitorul Uniunii Europene (VIDEO)

B1 B1,
Statele europene lanseaza anchete dupa dezvaluirile din dosarele Panama. Donald Tusk a sustinut ca scandalul ar putea afecta chiar viitorul Uniunii Europene (VIDEO)

Mega scandalul de coruptie Panama Papers ia amploare. Autoritatile din mai multe tari au reactionat dupa dezvaluirile legate de evaziunile fiscale orchestrate de firma de avocatura Mossack Fonseca. Anchete de am. continuă pe B1

Scandalul Panama Papers:Statele europene lanseaza anchete fiscale / Cel putin 28 de banci germane apar in documente/Conturile secrete ale celor bogati si puternici

Scurgerile de informatii care au dus la scandalul Panama Papers care releva evaziunea fiscala orchestrata de firma de avocatura panameza Mossack Fonseca au mobilizat sistemele de justitie din mai mai multe tari, printre care Franta, Olanda si Spania, anunta AFP. Ziarul german Suddeutsche Zeitung anunta ca cel putin 28 de banci germane, printre care Deutsche Bank si Commerzbank, s-au folosit in ultimii ani de serviciile firmei de avocatura Mossack Fonseca din Panama pentru 1. 200 de firme ale clientilor lor. vezi in articol principalele nume vehiculate in documente.

Premierul Islandei a cerut dizolvarea Parlamentului dupa dezvaluirile din Panama Papers. Raspunsul presedintelui

Premierul a cerut presedintelui din Islanda sa dizolve parlamentul dupa acuzatiile ca ar fi ascuns milioane de dolari prin investitii in companii offshore, ca urmare a dezvaluirilor din Panama.

Reactia lui Frank Timis, dupa dezvaluirile din Panama Papers: Omul de afaceri recunoaste ca are firme in paradisuri fiscale

Frank Timis a recunoscut ca are firme in paradisuri fiscale, dupa ce scandalul documentelor 'Panama Papers' au fost publicate. Omul de afaceri spune ca atata timp cat.

Criza politica din Islanda ia amploare, dupa dezvaluirile din dosarul Panama Papers

Presedintele islandez Olafur Ragnar Grimsson a afirmat marti, intr-o declaratie televizata, ca nu este pregatit sa dizolve parlamentul tarii Althing) pana cand nu vor fi explorate toate optiunile, respingand astfel solicitarea premierului Sigmundur David Gunnlaugsson, al carui nume figureaza in ancheta internationala referitoare la averile pe care inalti demnitari din diferite tari le detin in paradisuri fiscale, relateaza AFP si DPA, citate de Agerpres.

Basescu: PNL si PSD isi vor da mana dupa alegerile din iunie

Presedintele PMP, Traian Basescu, sustine ca PNL si PSD isi vor da mana dupa alegerile din iunie in consiliile locale si cele judetene, apreciind, totodata, ca aceste doua formatiuni nu ar mai fi credibile pentru electorat.

Panama Papers: Anuntul facut de autoritatile fiscale australiene, dupa dezvaluirile colosale privind paradisurile fiscale

Panama Papers. Autoritatile fiscale din Australia si Noua Zeelanda au inceput chestionarea clientilor locali ai fimei de avocatura Mossack Fonseca din Panama, aflata in centrul unui megascandal de coru.

Clasamente in Formula 1 dupa cursa din Bahrain

Vedeti mai jos cum arata clasamentul pilotilor si al constructorilor in Formula 1 dupa Marele Premiu din Bahrain, a doua cursa a sezonului 2016.

Discutiile sunt la nivelul dorintelor Ministrul Transporturilor, dupa audierea din Comisii: in 2016 am aprobat un program in limita banilor

Nici anul acesta nu vom avea autostrazi! Pentru 2016 sunt programati doar 15 kilometri finalizati din autostrada Lugoj-Deva. Totul se misca in ritm de melc, iar cei din comisia de Transporturi au luat foc.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )