Libnet.ro
UNICEF

06:00

China a scapat noul coronavirus din laborator. Acuzatiile lui Donald Trump, intarite de catre fostul sef al spinilor din Marea Britanie

B1 B1,
China a scapat noul coronavirus din laborator. Acuzatiile lui Donald Trump, intarite de catre fostul sef al spinilor din Marea Britanie

De la declansarea starii de urgenta in contextul COVID-19, Statele Unite ale Americii au aratat cu degetul catre China. Mai multi oficiali americani, in frunte cu Donald Trump au declarat ca statul condus de c. continuă pe B1

OMS si alti experti spun ca nu exista dovezi ca noul coronavirus isi pierde din putere

Experti ai Organizatiei Mondiale a Sanatatii si o serie de alti oameni de stiinta au declarat ca nu exista dovezi care sa sustina afirmatia medicului italian care a spus ca noul coronavirus si-a pierdut din putere, potrivit Reuters, citat de Mediafax. Profesorul Alberto Zangrillo, seful serviciului de terapie intensiva ldin cadrul Spitalului San Raffaele din Lombardia, care a dus greul epidemiei de COVID-19 din Italia, a declarat duminica pentru televiziunea de stat ca noul coronavirus nu mai exista din punct de vedere clinic. Dar epidemiologul OMS Maria Van Kerkhove, precum si alti experti in virusuri si boli infectioase, au declarat ca afirmatiile lui Zangrillo nu sunt sustinute de dovezi stiintifice.

Caz confirmat cu noul coronavirus la Directia de Sanatate Publica Olt

Un nou caz a fost confirmat cu noul coronavirus, joi, 4 iunie 2020, fiind vorba chiar de o angajata a Directiei de Sanatate Publica Olt.

Gripa si noul coronavirus aveau acelasi numar de victime in ziua instituirii starii de urgenta. Cum a evoluat rata deceselor ulterior - INFOGRAFIC

Numarul deceselor cauzate de infectarea cu tulpini ale virusului gripal a atins apogeul la sfarsitul lunii ianuarie, atunci cand aproximativ 40 de persoane au murit, in comparatie cu varful deceselor cauzate de noul coronavirus, care s-a manifestat la sfarsitul lunii aprilie inceputul lunii mai, cand doar intr-o zi 24. 04) nu mai putin de 34 de pacienti COVID-19 si-au pierdut viata.

Masuri speciale la Primaria Moreni, dupa ce o functionara a fost confirmata cu noul coronavirus

Primaria Moreni, jud. Dambovita, a recurs la masuri speciale de igiena, dupa ce o functionara a fost confirmata cu noul coronavirus. Femeia a fost internata la Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste.

Sucevenii, imunizati natural in proportie de 20% pentru COVID-19. Care au fost cele mai expuse persoane la noul coronavirus - STUDIU

Rata de imunizare fata de SARS-CoV 2 in randul sucevenilor este de 20%, respectiv aproximativ 16. 500 de persoane au dezvoltat anticorpi specifici, arata un studiu, al carui principal obiectiv a fost masurarea ratei de imunizare la noul coronavirus si, implicit, masurarea riscului de infectare, ca urmare a relaxarii restrictiilor anuntate de catre autoritati.

Doi cetateni turci dintr-o fabrica slatineana, confirmati cu noul coronavirus

Doua persoane de cetatenie turca, angajati ai unei firme din Slatina, au fost confirmati cu noul coronavirus, DSP Olt avand o ancheta in curs.

Afirmatiile unui celebru medic italian declanseaza polemica in randul expertilor. OMS spune ca nu exista dovezi ca noul coronavirus isi pierde din putere

Experti ai Organizatiei Mondiale a Sanatatii si o serie de alti oameni de stiinta au declarat ca nu exista dovezi care sa sustina afirmatia medicului italian care a spus ca noul coronavirus si-a pierdut din putere, potrivit Reuters.

OMS si mai multi experti sustin ca nu exista dovezi ca noul coronavirus isi pierde din putere

Experti ai Organizatiei Mondiale a Sanatatii si o serie de alti oameni de stiinta au declarat ca nu exista dovezi care sa sustina afirmatia medicului italian care a spus ca noul coronavirus si-a pierdut din putere.

Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucuresti, atacat de noul coronavirus. Cate cadre medicale sunt pozitive la COVID-19

O infectare cu noul coronavirus a aparut intr-unul dintre cele mai mari spitale din Romania. Concret, 16 cadre medicale din Sectia de Chirurgie Generala a Spitalului Bagdasar-Arseni din Bucuresti au fost depistate pozitiv. Alte zeci de teste sunt in lucru.

Medic italian: Noul coronavirus isi pierde din putere, este mai putin letal

Noul coronavirus isi pierde din putere si a devenit mult mai putin letal, a spus medicul italian Alberto Zangrillo, seful Spitalului San Raffaele din Milano, care a mai precizat ca virusul nu mai exista din punct de vedere clinic in Italia.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )