Libnet.ro
UNICEF

01:05

Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucuresti, atacat de noul coronavirus. Cate cadre medicale sunt pozitive la COVID-19

Adevărul Adevărul,
Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucuresti, atacat de noul coronavirus. Cate cadre medicale sunt pozitive la COVID-19

O infectare cu noul coronavirus a aparut intr-unul dintre cele mai mari spitale din Romania. Concret, 16 cadre medicale din Sectia de Chirurgie Generala a Spitalului Bagdasar-Arseni din Bucuresti au fost depistate pozitiv. Alte zeci de teste sunt in lucru. continuă pe Adevărul

inca un politist din Olt confirmat cu noul coronavirus. Sotia unui politist confirmat ieri are de asemenea test pozitiv

Alte doua cazuri au fost confirmate astazi cu noul coronavirus, dupa ce ieri doi politisti de la postul de politie din Ipotesti au ajuns la spital.

Patru noi decese in randurile pacientilor bolnavi de COVID-19. Bilantul celor care au pierdut lupta cu noul coronavirus este de 1.266

Numarul total al pacientilor care au pierdut lupta cu noul coronavirus a ajuns la 1. 266, dupa alte patru cazuri raportate, duminica dupa-amiaza in randul persoanelor internate, potrivit INSP. Alte trei decese au fost comunicate de catre reprezentantii INSP duminica dimineata.

Alti trei pacienti au murit dupa ce au fost infectati cu noul coronavirus. Bilantul deceselor ajunge la 1.262

Numarul pacientilor care au pierdut lupta cu noul coronavirus a ajuns la 1. 262, dupa ce alte trei persoane au decedat in spitale. Pacientii, cu varste cuprinse intre 64 si 71 de ani, aveau si alte comorbiditati, potrivit unui comunicat al Institutului National de Sanatate Publica INSP).

De ce mor, de fapt, pacientii infectati cu noul coronavirus: O noua teorie rastoarna tot ce stiam despre COVID-19

O noua teorie lansata de oamenii de stiinta pare sa schimbe perceptia larg impartasita ca noul coronavirus provoaca o boala respiratorie. Mai multe simptome misterioase descoperite in cazul unor.

inca 5 pacienti au murit, dupa ce au fost infectati cu noul coronavirus. Bilantul deceselor se ridica la 1.253

Inca cinci pacienti au decedat in spitale in urma infectarii cu noul coronavirus, iar bilantul mortilor se ridica, astfel, la 1253. Pacientii aveau varste cuprinse intre 62 si 90 de ani si aveau comorbiditati, potrivit unei informari transmise, sambata, de Institutul National de Sanatate Publica INSP).

Guvernul va plati vacanta oricarui turist care se infecteaza cu noul coronavirus in Cipru

Guvernul cipriot a anuntat joi ca va acoperi costul vacantei pentru orice turist care va contracta noul coronavirus in Cipru, transmite CNBC.

Medic italian: Noul coronavirus isi pierde din putere, este mai putin letal

Noul coronavirus isi pierde din putere si a devenit mult mai putin letal, a spus medicul italian Alberto Zangrillo, seful Spitalului San Raffaele din Milano, care a mai precizat ca virusul nu mai exista din punct de vedere clinic in Italia.

Printul belgian Joachim a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. El a participat la o petrecere, in Spania, care ar fi incalcat restrictiile, si risca o amenda de pana la 10.000 de euro

Un nepot al Regelui Filip din Belgia, Printul Joachim, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, dupa ce a luat parte la o petrecere in Spania, despre care presa spaniola sustine ca ar fi incalcat.

O angajata a fabricii Ford din Craiova este infectata cu noul coronavirus: Femeia a fost testata pozitiv la o clinica privata

O angajata a fabricii Ford din Craiova a fost testata pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus, au transmis vineri reprezentantii uzinei de automobile, printr-un comunicat de presa. Testarea acesteia a fost.

Capsula Crew Dragon a lui Elon Musk, lansata cu succes in spatiu, a putut fi observata si din Bucuresti (VIDEO)

Capsula SpaceX Crew Dragon, lansata sambata cu succes in spatiu, s-a putut observa pentru un minut si 30 secunde din Bucuresti, la aproximativ 25 minute dupa lansarea din SUA - Kennedy Space Center, anunta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )