Libnet.ro
UNICEF

13:30

China - SUA: Donald Trump le da un nou ordin companiilor americane

România Liberă România Liberă,
China - SUA: Donald Trump le da un nou ordin companiilor americane

Donald Trump le cere companiilor americane din China sa revina in Statele Unite, conform DC News. continuă pe România Liberă

De ce merge Klaus Iohannis in SUA. Cand a fost prima intalnire cu Donald Trump si ce s-a intamplat atunci

Klaus Iohannis va fi primit de Donald Trump in SUA, la Casa Alba, pe 20 august. De ce ii va face o vizita liderul tarii noastre presedinelui SUA? Cand a fost prima intalnire a celor doi si ce s-a intamplat atunci? De ce merge Klaus Iohannis in SUA? Presedintele SUA, Donald Trump, il va primi .

Klaus Iohannis si Donald Trump semneaza o declaratie comuna - surse

Potrivit unor surse oficiale, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si presedintele SUA, Donald Trump, vor adopta o declaratie comuna privind intarirea relatiilor dintre cele doua state in baza.

Klaus Iohannis si Donald Trump semneaza o declaratie comuna

Potrivit unor surse oficiale, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si presedintele SUA, Donald Trump, vor adopta o declaratie comuna privind intarirea relatiilor dintre cele doua state in baza.

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput vizita in Statele Unite. intalnire istorica cu Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput vizita in Statele Unite, unde se va intalni cu presedintele SUA Donald Trump. Printre cele mai importante subiecte care vor fi discutate de cei doi sefi de stat se.

Trump ordona companiilor americane sa inceapa imediat sa caute o alternativa comerciala la China

Presedintele american Donald Trump a declarat vineri ca ordona companiilor americane extraordinare sa inceapa imediat sa caute o alternativa la China, inclusiv pentru readucerea companiilor acasa si fabricarea produselor voastre in SUA.

Trump ordona companiilor americane sa caute imediat o alternativa la productia in China Wall Street intra pe rosu

Presedintele american Donald Trump a cerut vineri companiilor americane sa caute imediat o alternativa pentru productia in China, inclusiv sa-si aduca acasa companiile, dupa ce Beijingul a anuntat noi taxe vamale pentru importuri americane de 75 de miliarde de dolari, scrie AFP.

Mihai Gadea: Presedintele SUA a alocat un timp dublu acestei intalniri. Donald Trump vrea mai multe investitii americane in Romania

Mihai Gadea, prezent la Casa Alba in contextul intalnirii dintre cei doi presedinti Donald Trump si Klaus Iohannis)considera ca presedintele Donald Trump a aratat un respect veritabil lui Klaus.

Danca spune ca intalnirea presedintelului Iohannis cu Donald Trump produce deja efecte: Companiile americane anunta investitii de peste 10 miliarde de dolari in Romania

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, scrie, joi, pe Facebook, ca intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si omologul sau american, Donald Trump, produce deja efecte, afirmand ca sunt peste 10 miliarde de dolari pe care companiile americane le au in proiecte potentiale noi in Romania.

Donald Trump s-a autoproclamat Cel Ales pentru a purta razboiul comercial cu China

Presedintele american Donald Trump a declarat, miercuri, ca este Cel Ales pentru a purta razboiul comercial cu China, transmite BBC. Asta nu este razboiul meu comercial, este un razboi comercial care ar fi.

Donald Trump se declara cel ales pentru a purta razboiul comercial cu China

Presedintele american Donald Trump s-a declarat miercuri cel ales pentru a purta razboiul comercial cu China, el aparand astfel actiunile administratiei sale, relateaza CNBC.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )