Libnet.ro
UNICEF

16:30

Donald Trump se declara cel ales pentru a purta razboiul comercial cu China

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump se declara cel ales pentru a purta razboiul comercial cu China

Presedintele american Donald Trump s-a declarat miercuri cel ales pentru a purta razboiul comercial cu China, el aparand astfel actiunile administratiei sale, relateaza CNBC. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Trump s-a autoproclamat Cel Ales pentru a purta razboiul comercial cu China

Presedintele american Donald Trump a declarat, miercuri, ca este Cel Ales pentru a purta razboiul comercial cu China, transmite BBC. Asta nu este razboiul meu comercial, este un razboi comercial care ar fi.

Donald Trump despre eliminarea vizelor pentru romani: Este o chestiune la care ne gandim

Presedintele american, Donald Trump, a declarat marti, la intalnirea cu omologul sau roman, Klaus Iohannis, ca discutiile vor viza si subiectul eliminarii vizelor pentru cetatenii romani care vin in.

Donald Trump a devenit bunic pentru a zecea oara

Donald Trump a devenit bunic pentru a zecea oara, a anuntat luni seara unul dintre fiii presedintelu.

Donald Trump se declara in favoarea revenirii Rusiei intr-un eventual format G8: Este mult mai logic sa avem Rusia cu noi!

Demersul lui Trump nu este nou, a mai propus acelasi lucru si anul trecut, primind insa un refuz din partea Canadei, tara organizatoare a reuniunii respective a G7.

Trump, privind catre cer: Eu sunt cel ales, asa ca atac China in privinta comertului VIDEO

Presedintele american Donald Trump s-a declarat miercuri cel ales pentru a purta razboiul comercial cu China, el aparand astfel actiunile administratiei sale, relateaza CNBC.

IOHANNIS LA CASA ALBA Donald Trump: Viitorul Romaniei este foarte, foarte stralucit

ACTUALIZARE - Declaratie comuna: SUA reitereaza sprijinul pentru eforturile Romaniei de a deveni eligibila pentru intrarea in Visa Waiver, transmite Agerpres. ----------- *ACTUALIZARE - Donald Trump i-a daruit lui Klaus Iohannis o sapca inscriptionata cu sloganul: Make Romania Great Again ----------- *ACTUALIZARE - Presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat speranta, marti, ca la intalnirea cu omologul sau american, Donald Trump, discutiile vor viza si lupta anticoruptie din Romania, in contextul in care in acest domeniu exista rezultate bune. ------------ *ACTUALIZARE - Presedintele american Donald Trump a afirmat, marti, la intalnirea cu omologul sau roman: Este o onoare sa fim aici alaturi de presedintele Romaniei. Avem o relatie foarte buna cu Romania, mai buna decat oricand. Avem relatii comerciale foarte bune. Sunt foarte multi romani in SUA, oameni extraordinari, care au succes. E o comunitate foarte mare, sunt foarte multe afaceri romanesti aici. Si sa stiti ca americanii iubesc romanii. ------------- *ACTUALIZARE - Donald Trump reafirma Parteneriatul dintre SUA si Romania si isi exprima sustinerea pentru eforturile Romaniei de a intra in programul Visa Waiver, se arata intr-o declaratie data publicitatii de Casa Alba. ------------- Presedintii Romaniei si Statelor Unite ale Americii vor adopta marti, la Washington, o declaratie comuna care priveste intarirea relatiilor dintre cele doua state, transmite Agerpres.

UPDATE Klaus Iohannis a fost primit de Donald Trump la Casa Alba Trump: Avem o relatie foarte buna cu Romania, mai buna ca oricand

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit marti, la Washington, de omologul sau american, Donald Trump, la Casa Alba, la ora locala 14,00 21,00 ora Romaniei). UPDATE 22:20 Discutiile tete-a-tete, care erau prevazut pentru o jumatate de ora, s-au incheiat dupa aproximativ o ora. UPDATE 21:30 Avem o relatie foarte buna cu Romania, mai buna ca oricand, a declarat Donald Trump, in Biroul Ovala, alaturi de Klaus Iohannis, despre care a spus ca are respect pentru ceea ce face el si pentru ceea ce se intampla in Romania.

Klaus Iohannis si Donald Trump Trump vor adopta o declaratie comuna pentru intarirea relatiilor dintre SUA si Romania

Presedintii Klaus Iohannis si Donald Trump vor adopta o declaratie comuna pentru intarirea relatiilor dintre Statele Unite ale Americii si Romania.

VANZAREA GROENLANDEI: Donald Trump isi anuleaza intrevederea cu premierul danez

Presedintele american Donald Trump a anuntat marti ca si-a amanat intrevederea cu Mette Frederiksen prevazuta pentru inceputul lui septembrie, in conditiile in care premierul danez nu manifesta interes pentru o eventuala achizitionare de catre Trump a Groenlandei, teritoriu autonom ce apartine Danemarcei, informeaza AFP.

Ce cadou i-a facut Donald Trump lui Klaus Iohannis. Mesajul ascuns pe care i l-a transmis

Presedintele Klaus Iohannis a primit un cadou original cu un mesaj surprinzator de la Donald Trump. Presedintele Statelor Unite ale Americii i-a oferit, cu ocazia intalnirii bilaterale, un dar cu un mesaj puternic. Unii au crezut ca este mai degraba o ironie, altii au considerat ca este parte dintr-un nou inceput pentru Romania. Despre ce .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )