Libnet.ro
UNICEF

00:07

China: Telefoanele iPhone reprezinta O AMENINTARE pentru SECURITATEA NATIONALA

Antena3 Antena3,
China: Telefoanele iPhone reprezinta O AMENINTARE pentru SECURITATEA NATIONALA

Telefoanele iPhone vandute de grupul informatic american Apple reprezinta o amenintare pentru securitatea nationala a Chinei, din cauza capacitatii lor de geolocalizare a utilizatorilor, a acuzat televiziune. continuă pe Antena3

Presa chineza sustine ca telefoanele iPhone reprezinta o amenintare pentru securitatea nationala

Telefoanele iPhone vandute de grupul informatic american Apple reprezinta o amenintare pentru securitatea nationala a Chinei, din cauza capacitatii lor de geolocalizare a utilizatorilor, a acuzat televiziune.

Jihadistii din Irak reprezinta o amenintare pentru Orientul Mijlociu, Europa si SUA

Jihadistii sunniti care au preluat controlul asupra unor teritorii vaste din Irak reprezinta o amenintare pentru Orientul Mijlociu, Europa si Statele Unite, a apreciat miercuri secretarul de Stat american.

Presa chineza: iPhone ameninta securitatea nationala

Geolocalizarea a milioane de utilizatori de iPhone ar putea permite strangerea de informatii cu privire la conditiile de viata sau economice ale unei tari, chiar secrete de stat.

ANT aloca 3,12 milioane de euro pentru promovarea nationala in Franta

Autoritatea Nationala pentru Turism ANT) organizeaza o licitatie deschisa in valoare de 3,12 milioane de euro, fara TVA, pentru achizitionarea de servicii de publicitate pe canalele media din Franta, in vederea implementarii planurilor operationale multianuale de marketing pentru brandul turistic national, conform unui anunt publicat pe site-ul institutiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )