Libnet.ro
UNICEF

23:00

Jihadistii din Irak reprezinta o amenintare pentru Orientul Mijlociu, Europa si SUA

România Liberă România Liberă,
Jihadistii din Irak reprezinta o amenintare pentru Orientul Mijlociu, Europa si SUA

Jihadistii sunniti care au preluat controlul asupra unor teritorii vaste din Irak reprezinta o amenintare pentru Orientul Mijlociu, Europa si Statele Unite, a apreciat miercuri secretarul de Stat american. continuă pe România Liberă

Bomba cu ceas din Orientul Mijlociu. Situatia din Israel este exploziva: 50 de atacuri aeriene asupra Fasiei Gaza soldate cu 25 de morti si sute de raniti

Tensiunile din Orientul Mijlociu sunt o bomba cu ceas! Israelul a lansat peste 50 de atacuri aeriene asupra Fasiei Gaza, soldate cu cel putin 25 de morti si peste o suta de raniti. Drept replica, si rebelii.

Jihadistii din Irak au pus mana si pe materiale nucleare

Autoritatile irakiene au avertizat Natiunile Unite ca insurgentii sunniti au confiscat materiale nucleare folosite in scopuri stiintifice de la Universitatea din Mosul, din nordul Irakului, relateaza BBC News Online.

Pericol de RAZBOI in Orientul Mijlociu. Miscarea Hamas a lansat RACHETE spre baze militare din Israel

00: Brigazile Ezzedin Al-Qassam, aripa militara a organizatiei islamiste Hamas, au lansat rachete spre doua baze militare din Israel, dupa o tentativa esuata de patrundere pe teritoriul israelian,.

Zilele lui Zamfirescu: o strada din Bucuresti, deschisa pietonilor pentru balci ca pe vremuri

Strada Putul lui Zamfir din zona Dorobanti-Floreasca din Bucuresti va fi inchisa traficului auto pe 12 si 13 iulie pentru un balci ca pe vremuri.

Avocat din Baroul Bacau, judecat pentru ca a cerut 75.0000 de euro pentru interventii la judecatori

Cristian Cojocaru, avocat in cadrul Baroului Bacau, a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta, dupa ce a cerut 75. 000 de euro in schimbul unor pretinse interventii la judecatori, in favoarea unui.

Sefa misiunii ONU de distrugere a arsenalului chimic din Siria multumeste Romaniei pentru protectia acordata de SPP

Razboiul civil din Siria a izbucnit in martie 2011 ca parte a valului revolutionar al Primaverii Arabe. in conflict s-au implicat o serie intreaga de factiuni islamice, insa militanti islamisti au venit si din afara tarii. Administratia oficiala al-Assad a primit sustinere si din partea organizatiei teroriste Hezbollah, din Liban.

FILMUL CRIMEI din Centrul Vechi. MOTIVUL pentru care afaceristul si-a ucis asociatul, patronul unui club din Capitala

Patronul clubului din Centrul Vechi gasit carbonizat, a fost ucis dupa ce a incercat sa il insele pe asociatul sau cu peste 120. 000 de euro, bani pe care acesta ii investise intr-o afacere cu terenuri din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )