Libnet.ro
UNICEF

19:00

Chinezii incep analizele tehnice pentru trenul de mare viteza spre Constanta.

România Liberă România Liberă,
Chinezii incep analizele tehnice pentru trenul de mare viteza spre Constanta.

Vicepremierul Liviu Dragnea, aflat in China, a semnat cu vicepresedintele Comisiei Nationale pentru Reforma si Dezvoltare a Chinei un memorandum pentru inceperea analizelor tehnice premergatoare liniei feroviare de mare viteza spre Constanta via Bucuresti si modernizarii inelului feroviar Bucuresti, potrivit Mediafax. Analizele tehnice vor fi efectuate gratuit de catre partea chineza. Documentul nu face vreo referire la modernizarea caii ferate care leaga nordul si sudul Romaniei. Citeste . continuă pe România Liberă

Chinezii incep analizele tehnice pentru trenul de mare viteza Bucuresti-Constanta

Vicepremierul Liviu Dragnea, aflat in China, a semnat cu vicepresedintele Comisiei Nationale pentru Reforma si Dezvoltare a Chinei un memorandum pentru inceperea analizelor tehnice premergatoare liniei feroviare de mare viteza spre Constanta via.

CHINEZII ar putea construi in Romania trenuri de mare viteza. in SASE ani ar fi gata prima linie

Romania ar putea avea peste sase ani trenuri de mare viteza. Chinezii vor sa investeasca in Romania intr-o linie de mare viteza spre Constanta, precum si in modernizarea altor retele feroviare. China are.

Linie ferata de mare viteza pe ruta Bucuresti-Constanta, mai aproape de realizare dupa ce Guvernul a semnat cu chinezii

Trenurile de mare viteza ajung si in Romania. Guvernul Romaniei a semnat un memorandum cu autoritatile chineze care prevede constructia liniei ferate de mare viteza Bucuresti-Constanta. Vicepremierul Liviu.

Liviu Dragnea anunta ca o companie chineza va construi de la zero calea ferata de mare viteza Bucuresti - Constanta cu sprijin financiar al Chinei

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat marti la Beijing ca o companie chineza va construi o linie ferata noua pe ruta Bucuresti - Constanta pentru trenuri de mare viteza, proiectul urmind a fi finantat cu fonduri din China, transmite Agerpres. Dragnea vrea ca firma chineza sa modernizeze si inelul feroviar al Bucurestiului. Vicepremierul Dragnea nu a dat insa detalii despre procedurile legale pentru atribuirea acestor contracte catre compania chineza si nu a spus daca este vorba despre o licitatie sau un parteneriat public - privat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )