Libnet.ro
UNICEF

12:30

Chinezii platesc o mie de euro pentru vaca din rasa Baltata Romaneasca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Chinezii platesc o mie de euro pentru vaca din rasa Baltata Romaneasca

Primul lot de vaci din rasa Baltata Romaneasca va pleca in China in luna aprilie de la o ferma din judetul Brasov, a declarat ieri a secretarul de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Botanoiu. continuă pe Ziarul Bursa

OMNIASIG ofera despagubiri de 5 milioane de euro pentru accidentul din Muntenegru

OMNIASIG Vienna Insurance Group a alocat rezerva maxima de 5 milioane de euro pentru a acoperi despagubirile ce trebuie acordate in urma accidentului din Muntenegru, declara un comunicat de presa transmis de firma.

Peste 4 milioane euro, pentru extinderea retelelor apa-canal in patru cimitire

Un proiect in valoare de patru milioane de euro pentru inlocuirea si extinderea retelelor de apa si canal din cimitirele Ghencea, Iancu Nou, Metalurgiei si Sfanta Vineri a fost aprobat, joi, de Consiliul General.

Interfax: Ucraina datoreaza Gazprom 1,64 miliarde de dolari, pentru livrari din 2013 si 2014.

Compania ucraineana Naftogaz datoreaza gigantului rus Gazprom 1,45 miliarde dolari pentru gaze naturale livrate in 2013 si 190 de milioane de dolari pentru livrarile din acest an, afirma compania rusa intr-un prospect, relateaza agentia Interfax Ukraine, conform Mediafax. Citeste si: UPDATE. Interfax: Guvernul si Parlamentul din Crimeea, ocupate de persoane inarmate. Ucraina cere ONU sa monitorizeze Crimeea Potrivit agentiei, care afirma ca a putut sa vada un prospect Eurobond, compania .

PMB vrea sa obtina 4 mil. de euro pentru restaurarea parcurilor Carol si Cismigiu

Primaria Capitalei vrea sa ia patru milioane de euro, prin proiecte cu finantare nerambursabila - Granturi ale Guvernului Norvegian, pentru restaurarea parcurilor Carol si Cismigiu, participarea municipalitatii in aceste proiecte urmand sa fie.

CFR ofera peste 1 mld. euro pentru modernizarea a 80 km de cale ferata

CFR asteapta pana la 10 aprilie oferte pentru lucrari de modernizare a 80,8 kilometri de cale ferata in judetul Arad. Proiectul este impartit in doua loturi, cu o valoare totala estimata la 4,71 miliarde lei 1,04 miliarde euro), cu TVA.

Volkswagen ofera 6,7 miliarde euro pentru restul pe care nu il detine la Scania

Producatorul german de autoturisme Volkswagen AG VW), cel mai mare din Europa, ofera 6,7 miliarde euro 9,2 miliarde dolari) pentru restul pe care nu il detine la constructorul suedez de camioane Scania AB, reluand astfel un plan anterior privind crearea unei divizii globale de profil care sa concureze cu Daimler AG si Volvo AB, lideri in sectorul camioanelor.

Business B1 la zi: Salariu mediu de 1.300 de euro pentru managerii de proiect din Romania

Un manager de proiect din Romania castiga in medie de la 1. 300 euro net pe luna in sus, scrie Ziarul Financiar. in prezent, pe piata locala exista aproximativ 10. 000 de angajati care lucreaza pe o astfel de.

Peste 1 miliard de euro pentru modernizarea a 80 km de cale ferata

CFR organizeaza un concurs pentru lucrari de reabilitare a 80,8 km de cale ferata din judetul Arad, pe tronsonul Frontiera - Curtici - Simeria, potrivit unor surse din presa.

Proiecte de peste 180 milioane de euro pentru industria auto

Ministrul interimar al Economiei, Ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita a semnat astazi, impreuna cu reprezentantii Polului Auto Muntenia, Acordul Cadru privind obligatia realizarii pachetului minim integrat de proiecte propuse de Polul Auto Muntenia, precum si cele sase contracte de finantare aferente acestor proiecte, dupa cum afirma un comunicat de presa al Ministerului Economiei.

UE ofera ajutoare de 3,5 miliarde euro cetatenilor saraci din statele membre

Parlamentul European PE) va continua sa sustina populatia defavorizata din Uniune cu asistenta materiala, alimente, si ajutoare, pe perioada 2014 - 2020, cu un buget majorat la 3,5 miliarde de euro, potrivit unui acord votat astazi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )