Libnet.ro
UNICEF

09:45

Business B1 la zi: Salariu mediu de 1.300 de euro pentru managerii de proiect din Romania

B1 B1,
Business B1 la zi: Salariu mediu de 1.300 de euro pentru managerii de proiect din Romania

Un manager de proiect din Romania castiga in medie de la 1. 300 euro net pe luna in sus, scrie Ziarul Financiar. in prezent, pe piata locala exista aproximativ 10. 000 de angajati care lucreaza pe o astfel de. continuă pe B1

Gigi Becali intentioneaza sa doneze 500.000 euro pentru a ridica o manastire in locul unde a avut loc accidentul din Apuseni

Din inchisoare, Gigi Becali se gandeste la victimele accidentului din Apuseni. Latifundiarul vrea sa doneze jumatate de milion de euro pentru a ridica o manastire chiar in locul in care a cazut avionul, scriu.

20 de milioane de euro pentru educatia din Republica Moldova

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea a discutat, vineri, in Chisinau, cu omologul moldovean al domniei sale, Marcel Raducan, despre implementarea Programului de asistenta tehnica si financiara, ce prevede un ajutor nerambursabil de 100 de milioane de euro din partea tarii noastre pentru Republica Moldova, in vederea unor investitii in infrastructura educationala, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

MADR vrea sa acceseze 150 de milioane de euro pentru ferme

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a anuntat, ieri, ca in luna mai ar urma sa fie accesate primele fonduri europene din perioada 2014-2020 pentru proiecte de investitii in ferme, in valoare totala de 150 de milioane de euro, conform Mediafax.

Victor Ponta, la Chisinau: Romania va transfera in conturile Republicii Moldova 20 milioane euro pentru dezvoltarea infrastructurii prescolare

PremierulVictor Ponta a declarat, vineri, la Chisinau, ca Romania a pregatit 20. 000 euro, bani pe care ii va transfera in conturile Republicii Moldova pentru dezvoltarea infrastructurii prescolare. Moldov.

Chisinau. Ponta: Romania a pregatit 20 de milioane de euro pentru dezvoltarea ...

Victor Ponta a declarat, vineri, la Chisinau, ca Romania a pregatit 20 de milioane de euro, bani pe care ii va transfera in conturile Republicii Moldova pentru dezvoltarea infrastructurii prescolare. , informeaza B1TV. Moldova are nevoie de sprijin moral, intentii frumoase, dar mai ales de lucruri concrete. Romania are dorinta si obligatia de a face mai mult si mai repede decat Uniunea Europeana pentru ca Moldova sa se integreze in ceea ce inseamna reguli, standarde ale UE, a declarat .

Proiecte de peste 180 milioane de euro pentru industria auto

Ministrul interimar al Economiei, Ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita a semnat astazi, impreuna cu reprezentantii Polului Auto Muntenia, Acordul Cadru privind obligatia realizarii pachetului minim integrat de proiecte propuse de Polul Auto Muntenia, precum si cele sase contracte de finantare aferente acestor proiecte, dupa cum afirma un comunicat de presa al Ministerului Economiei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )