Libnet.ro
UNICEF

08:30

Chinezii de la ZTE au 100 MIL. euro pentru Romania. Cum arata programul de investitii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Chinezii de la ZTE au 100 MIL. euro pentru Romania. Cum arata programul de investitii

Grupul chinez ZTE, unul dintre cei mai mari producatori mondiali de echipamente telecom, va derula pana in 2015 un program de investitii de circa 100 milioane de euro, bani care vor fi alocati pentru doua centre de servicii si o linie de productie, a. continuă pe Wall-Street Ro

Nicolaescu: Avem nevoie de cel putin 12 mld. euro pentru a pune infrastructura medicala la punct.

Ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat, la Realitatea TV, ca Romania are nevoie de cel putin 12-14 miliarde de euro pentru a pune infrastructura medicala la punct. La acesti bani s-ar adauga costurile pe care le implica serviciile medicale, conform ministrului Sanatatii. Raspunsul este usor pe ceea ce se numeste infrastructura si greu pentru ceea ce inseamna servicii medicale. Pentru ceea ce inseamna infrastructura stim. E nevoie sa avem cca 100. 000 de paturi, trebuie sa fie .

Primaria Capitalei vrea sa dea 3,5 milioane de euro pentru inventarierea spatiilor verzi private.

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) ar putea sa plateasca aproximativ 3,5 milioane de euro pentru inventarierea spatiilor verzi private si actualizarea registrului spatiilor verzi. Contractul de servicii pentru Inventarierea spatiilor verzi private si actualizarea registrului spatiilor verzi al Municipiului Bucuresti a fost postat pe e-licitatie. ro. Contractul vizeaza servicii de arhitectura, inginerie, amenajare urbana si arhitectura peisagistica, dar si a unor servicii conexe de .

Basescu: Ratarea semnarii acordului de asociere si liber schimb cu Ucraina, esec european. Pentru Romania e un succes ca Republica Moldova va parafa acordurile

Presedintele TraianBasescu a afirmat, luni, ca ratarea semnarii de asociere si liber schimb de catre Ucraina este un esec european, insa reprezinta un succes pentru Romania. Vilnius va fi un esec.

Portretul robot al selectionerului ideal pentru Romania

Plecarea lui Victor Piturca, dorita de toata lumea si considerata inclusiv in spatele usilor FRF drept una iminenta, a creat multe discutii legate de numele care ar trebui sa il inlocuiasca. Ziarul Click a realizat un portret robot al antrenorului ideal pentru Romania.

Cui Jia, vicepresedinte ZTE Corporation: In Romania am lucrat cu RCSRDS pentru a furniza cel mai rapid internet de banda larga/Nici un detaliu despre investitia de peste 100 milioane de euro anuntata pentru piata din Romania

Furnizam echipamente pentru retele foarte rapide de internet, iar in Romania am lucrat cu RDSRCS pentru a furniza cel mai rapid internet de banda larga, a declarat marti Cui Jia, vicepresedinte ZTE Corporation in cadrul forumului economic China-Europa Centrala si de Est. Intrebata despre investitia de 100 milioane euro care va fi demarata pe piata din Romania in acest an, aceasta a spus ca intentioneaza sa investeasca in Romania dar nu poate da detalii. Ministrul Comunicatiilor a spus ca nu comenteaza.

eMag Black Friday: 250.000 de produse in valoare de 23 mil. euro

La eMag, cel mai mare retailer online din Romania, s-au comandat, de Black Friday, 250. 000 de produse in valoare totala de 23 milioane de euro. Numarul mare de produse din oferta speciala de Black Friday si reducerile in valoare totala de 10.

Sanador a investit 1 mil. euro intr-o sectie de chirurgie cardiovasculara la spitalul din Bucuresti

Compania de servicii medicale private Sanador a inaugurat marti, dupa o investitie de circa un milion de euro, sectia de chirurgie cardiovasculara a spitalului pe care il detine in Bucuresti, relateaza Mediafax .

Peste 16% din Ductil Buzau, vandut pe Bursa cu 7,4 mil. euro

Un pachet de actiuni reprezentand 16,5% din capitalul producatorului de electrozi Ductil Buzau DUCL) a fost cedat pe bursa prin intermediul a doua tranzactii deal in valoare de 33,32 milioane lei 7,4 milioane euro), la un pret de 2,3 ori mai mare.

Contracte de deszapezire de iti ingheata mintea! 19 MILIOANE de EURO pentru intretinerea drumurilor pe timp de iarna, in Teleorman

In Romania, deszapezirea se face pe zeci de milioane de euro doar pentru a burdusi conturile firmelor abonate la banii publici. De exemplu, Consiliul Judetean Teleorman a incheiat recent cu firma de casa - Tel.

Deputat PNL: Ar trebui accesate 3 miliarde euro pentru paduri.

Deputatul PNL, Mugur Cozmanciuc, a declarat ca Fonduri europene in valoare de trei miliarde de euro ar trebui accesate in perioada 2014 - 2020, de catre Ministerul Agriculturii, pentru sectorul forestier, in care ar fi create astfel, prin diverse proiecte, peste 40. 000 de locuri de munca, transmite Mediafax. Cozmanciuc, fost secretar de stat in Ministerul Mediului, a sustinut o declaratie privind importanta finantarii corespunzatoare a sectorului forestieri din Fondul European Agricol pentru .

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )