Libnet.ro
UNICEF

13:00

Nicolaescu: Avem nevoie de cel putin 12 mld. euro pentru a pune infrastructura medicala la punct.

România Liberă România Liberă,
Nicolaescu: Avem nevoie de cel putin 12 mld. euro pentru a pune infrastructura medicala la punct.

Ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat, la Realitatea TV, ca Romania are nevoie de cel putin 12-14 miliarde de euro pentru a pune infrastructura medicala la punct. La acesti bani s-ar adauga costurile pe care le implica serviciile medicale, conform ministrului Sanatatii. Raspunsul este usor pe ceea ce se numeste infrastructura si greu pentru ceea ce inseamna servicii medicale. Pentru ceea ce inseamna infrastructura stim. E nevoie sa avem cca 100. 000 de paturi, trebuie sa fie . continuă pe România Liberă

SUA: Cel putin 13 morti in urma ninsorilor si a ploilor abundente

Cel putin 13 persoane au murit in cinci state din sud-vestul SUA, afectate de ninsori abundente si ploi, au anuntat duminica media americane, relateaza AFP.

Cel putin 18 morti in Letonia, dupa prabusirea acoperisului unui supermarket

Cel putin 18 oameni si-au pierdut viata joi seara, intr-un cartier din Riga, dupa prabusirea unui acoperis intr-un supermarket, a anuntat astazi ministrul de interne leton.

Catastrofa in capitala Estoniei. Acoperisul unui mall s-a prabusit peste clienti. Cel putin 8 oameni au murit, iar zeci sunt raniti

Cel putin opt oameni au murit in capitala Letoniei, Riga, dupa ce acoperisul unui supermarket s-a prabusit, chiar la o ora de varf. Zeci de supravietuitori ar putea fi blocati sub daramaturi. Echipele de.

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu: Avem nevoie de 12-14 miliarde numai pentru infrastructura din sistemul de sanatate

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a vorbit luni seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune, despre principalele probleme din sistemul de sanatate, atat cele legate de partea de servicii medicale, dar mai ales, a analizat deficientele din partea de infrastructura.

Primarul din Miercurea Sibiului, dupa ce un TIR a intrat in doua case: Avem nevoie de autostrada

Primarul orasului Miercurea Sibiului, Ioan Troanca, a declarat luni pentru Agerpres dupa ce un TIR a intrat in cursul noptii in doua case, ca este nevoie urgenta ca traficul greu sa fie mutat de pe DN1 pe autostrada, ceea ce i-ar scapa pe sibienii din aceasta localitate de autotrenurile care le distrug locuintele.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )